Vad är en Strawberry Planter?

en jordgubbe planter är en plantageägare som har utformats särskilt för odling av jordgubbar. Det finns flera olika stilar av planter tillgängliga, med de flesta butiker trädgård leverans lagring minst en eller två versioner. Dessa krukor kan användas i trädgårdar, på verandor och i trånga platser som eld flyr och diskar, för stadsbor som vill odla sin egen jordgubbar. När den bildats, kommer dessa perenna växter hålla producerar frukt år, så länge de är väl underhållna.

Jordgubbar vilja sprida ut medan de växer, vilket kan vara bra i en trädgård med massor av plats, och samtidigt vara problematiska i områden med begränsat utrymme för trädgårdsskötsel. Rötter, blad och skott av jordgubbar tenderar också att bli intrasslade medan de växer, vilket skapar en tät matta som gör det svårt att skörda bär. Jordgubbar är också benägna att utveckla nära marken, utsätta dem för risk för röta, mögel och insektsangrepp. En jordgubbe planter behandlar alla dessa frågor.

Det klassiska jordgubbar planter är en jordgubbe potten, mer känt som en mexikansk jordgubbe pott. Denna typ av planter är ofta gjorda av terrakotta, i en burk form med många utstående öppningar. Varje öppning har plats för en enda jordgubbe anläggning, med vinstockar efterföljande ner på sidan av planter. Jordgubbarna är lätta att skörda, eftersom de har massor av utrymme att växa, och potten främjar även dränering och ger utrymme för rötterna att trivas.

Det är också möjligt att använda en jordgubbe väska, en väska med flera slitsar för växterna att växa i, som en jordgubbe plantageägare. Strawberry väskor kan hängas upp, vilket kan vara mycket praktiskt för människor som odlar på en liten veranda eller brandstegen, och de kan också ställas in på fältet. När du använder en jordgubbe väska, bör trädgårdsmästare se upp för stark värme, som kan koka rötterna i påsen och döda jordgubbsplantor.

Regelbundna låda krukor och blomkrukor kan också användas för odling av jordgubbar, även om de ger begränsat utrymme. Andra trädgårdsmästare vilja bygga grupp odlare, med flera nivåer för jordgubbar att växa på. Dessa staplade plantörer kan också användas för att odla andra grödor såsom örter och sallat i ett slutet utrymme där varje nivå ökar den yta som finns tillgängliga för odling.

hydroponiska odlingsteknik kan också användas för jordgubbar, i vilket fall en vanlig hydroponiska rack eller facket kan användas som en jordgubbe plantageägare. För människor i kalla klimat, är hydroponics ett speciellt tilltalande odlingsmetoder, eftersom det lämpar sig väl inomhus trädgårdsarbete i klimat-kontrollerade utrymmen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.