Vad är en Smoothtop Range?

En smoothtop serien är en ugn område som saknar traditionella utbud brännare och är istället helt plan med brännare inbyggda direkt i toppen. Det finns flera olika märken och modeller och de flesta större tillverkarna apparaten göra en smoothtop intervall. En smoothtop sortiment har både fördelar och nackdelar som bestäms endast av personliga preferenser i köket.

Många föredrar att smoothtop intervallet för traditionella elektriska räckvidd brännare för två skäl, med det huvudsakliga skälet är lätt att rengöra. Den smoothtop serien är lättare att rengöra än blötläggning dropp kastruller och avtorkning utspillt foder som fallit under dropp kastruller och bli bränd på ytan av intervallet. Även om många ser detta som en fördel, kan det vara lika många som hittar städning en smoothtop rad en lika rutin. En smoothtop serie skall rengöras med speciella lösningsmedel som inte repa den smoothtop ytan. Livsmedel som spills på en smoothtop serie skall torkas upp omedelbart för att förhindra permanenta fläckar.

Rengöringsmedel är inte det enda som kan repa en smoothtop rad yta. De kokkärl som används på ett smoothtop serie skall noggrant utvalda. Gjutjärn är inte lämplig för användning på en smoothtop rad, eftersom det kan så lätt skrapa på ytan. För dem som föredrar att laga mat med gjutjärn, gör detta smoothtop intervallet är mindre än föredra.

Den andra främsta fördelen med en smoothtop serien är omedelbar värme från brännare. Mycket snabbare än elektriska brännare när värme, värmer smoothtop brännaren omedelbart men svalnar mycket långsamt och utformningen av smoothtop gör det lätt att få missöden när den först lära känna. Många nya smoothtop antal ägare av misstag har smält sina plast rätter eller bränt sig glömmer brännaren är varm.

Beroende på din matlagning preferenser, en smoothtop räckvidden kan vara precis vad du letar efter. Användarvänlighet och rengöring gör en smoothtop sortiment den perfekta modern apparaten. De är utmärkta för en snabb kopp te och ta emot samma storlek köksredskap som traditionella elspisar. Smoothtop områden kan inte användas med gas som de kräver en 220-volts eluttag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.