Vad är en Ranch Style House?

Ett hus ranch stil är ett arkitektoniska stil hem ursprung i och som finns oftast i USA. Det är oftast en en berättelse struktur som förefaller låg på marken på grund av låg gavelförsedda tak och utökade takfot, och har en öppen planlösning i syfte att maximera innerutrymmen. Många ranch stil hus också komma med fastsatt garage, stora fönster och använda en utspridda, rektangulär, L-formad eller U-formad design.

Ranch husen är i allmänhet informellt utseende och oftast förknippas med minimal arkitektoniska detaljer för både exteriör och interiör i hemmet. Denna informalitet tillsammans med enkelhet och effektivitet är kännetecken på ranchen stil hus design.

Medan ranch style hus först dök upp i början 20th century, ökade sin popularitet under tiden efter andra världskriget, så som befolkningen flyttade från städerna till nya förorter byggdes utanför städerna. Massa mängder av bostäder behövs för att fylla efterfrågan och många utvecklare utnyttjade en snabb "cookie-cutter" tillvägagångssätt för att bygga dessa nya förorter hem, med ranch stil design är en av de mest populära.

ranch hem uppnått sin största popularitet i västra USA och är även känd som den amerikanska Ranch eller Kalifornien Ranch i vissa områden. Även med ett till övervägande delen västra ursprung, är den ranch style hus nu finns i många områden i USA.

Det finns flera varianter på ranchen stil huset tema, inklusive en traditionell ranch med en källare, en upphöjd ranch och uppdelningen på ranchen hem. En traditionell ranch hem med en källare är helt enkelt en ranch stil hus med de största levande och sovrum ligger på en huvudnivån med en lägre källarvåningen. En upphöjd ranchen hem är i allmänhet en två berättelse design som har den viktigaste posten i hem på första våningen med en invändig trappa som leder till de största levande områden som är belägna på andra våningen.

En delad hus på gården är vanligen en tre eller fyra nivå design, mest känd för att använda halv våningar dela livsrum från sovrummet utrymmen. Ett exempel på en delad nivå ranch hemmet kan ha stora entrén på mitten våningen, på samma nivå som garaget. Av de viktigaste posten är en liten trappa som leder till det upphöjda övre planet och en annan trappa som leder till den lägre nivån.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.