Vad är en Propan eldstaden?

propan eldstad har uppstått som en uppvärmning alternativ för de som uppskattar den strålande värmen från en öppen spis, men inte vill ta itu med den oreda förknippas med traditionell log eldstäder. En propan enhet kan komma som en mur enhet, en in i en traditionell murad öppen spis eller en fristående enhet. Det finns fördelar för varje typ av enheter som bygger på inrättandet av hemmet.

Propan kan leverera effektivitet som inte kan hittas i enheter vedeldning. Luften är renare eftersom det inte finns något sot eller aska fly och det finns ingen kompletterande lukt. Lågan kan vridas upp eller ner med en enkel vridning av en ratt, medan startknappen på en propan eldstad gör för en enkel låga. Värme är mindre sannolikt att fly upp en spis sedan ett spjäll behövs inte. Uppvärmning uppgår till ca 92% verkningsgrad i stället för trä som löper ungefär 60%, även kostnadseffektivitet varierar beroende på de lokala priserna.

Ett sätt propan eldstaden är ett populärt val för dem som har en murad spis som redan på plats. Dessa enheter glida in i hålet som annars skulle ha bränt trä och en gas linje ansluter utifrån. Två rör går upp genom skorstenen: en för frisk luft för att underlätta förbränningsprocessen och en att skicka de skadliga avgaserna ut.

En vägg enhet propan eldstad passar i en öppning som skär i väggen. Gips eller gips skärs bort för att de nödvändiga mätningarna. En gas linje går från en tank utanför. När enheten är placerad, en mantel är uppbyggd kring hålet för att försköna utrymmet.

Fristående propan spis enheter kan placeras var som helst i hemmet. De i allmänhet inte har en ventil och därför ibland också kallas "ventless" propan eldstäder. Eftersom de är fristående, de är begränsade i sin praktik bara av möjligheten att köra en gasledningen till dem. Husägare som väljer detta alternativ bör också planera för att köpa kol byggsatser kolmonoxid kontroll, som ventless typ av fristående enheter kan också möjliggöra denna skadliga biprodukt att sättas ut i luften.

För dem som gillar utseendet på en trä spis utan att underlätta för propan, loggar gas är ett populärt objekt. Dessa eldfast log look-a-likes plats i den öppna spisen och en flamma kommer upp från under början av dem. Det ger den varma utseende log brinnande utan kladd och krångel med vedeldning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.