Vad är en Ergonomisk Shovel?

En ergonomisk spade är en som är byggd med en speciellt utformad handtag avsedda att ge komfort och stöd för händer, handleder och armar vid kraftig skotta. Detta verktyg kommer i särskilt praktisk för jobb som varar flera timmar eller till och med dagar som dessa kroppsdelar är benägna att skada och påfrestningar. Med en ergonomisk spade är en nödvändighet särskilt för dem som är skyldiga att skotta och drag smutsiga i sitt arbete, eftersom dessa individer är särskilt utsatta för muskel stukningar och andra skador.

handtag en ergonomisk spade är formad för att passa formen på den genomsnittliga personens händer, vilket gör det lättare att förstå och använda. Denna lilla krökning ger mindre belastning och trötthet än vad ett traditionellt utformad rakt handtag. Några ergonomiska handtag också finger indentures för en bättre passform.

En annan version av den ergonomiska spade är en modell som funktioner som inte bara skulpterade handtag, men en som också är justerbar i höjdled. Detta överlämnande är särskilt praktisk för de som är ovanligt lång eller kort, för att förebygga ryggbesvär och skada från timmar böjd över. Detta gör det också möjligt ännu genomsnittliga höjden personer att helt skräddarsy spaden till deras behov.

Bortsett från handtag, en ergonomisk spade är i allmänhet utformade mycket på samma sätt som en standardmodell. Skaftet är vanligen konstruerade av heavy metal, samt scoop, med typen och tjockleken på metallen korrelera med kvaliteten på spaden själv. Dyrare skyfflar består som regel av tjockare metall med ett rosttrögt beläggning för hållbarhet, medan billigare modeller är mer benägna att slitage.

Det finns också olika typer av ergonomiska spadar, med varje slag featuring ett annat scoop. Varje typ är avsedd för en annan skotta jobb och kan inkludera smuts, grus, och spadar snö. För att hitta den ergonomiska spaden bäst lämpade för uppgiften, fråga en anställd på en lokal maskin-eller hem leverans återförsäljare för att diskutera olika former för skovlar. Handtagen på varje typ av ergonomisk spade kan också variera. Till exempel en spade som är avsedd för tyngre material som grus eller sten i allmänhet kommer att innehålla en kortare skaft för bättre hävstångseffekt vid lyft.

När du köper en spade är det oftast lätt att se vilka spadar är ergonomiska på grund av den något böjda handtag, men om det inte är uppenbart en butik anställd bör inse vilka som är ergonomiskt görs. Det är också en god idé att diskutera den uppgift som spaden är avsett eller om den kommer att fungera som ett allmänt ändamål verktyg. I båda fallen plocka skyffla upp och ge den en testkörning innan de köper. Se till att handtaget är i rätt höjd, bredd och form för maximal komfort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.