Vad är en Coffee Body Scrub?

Kaffe bodyscrub är ett exfolierande Body Wash gjorda av kaffesump. Den kaffesump exfolierar huden, tar bort döda hudceller för att avslöja mjukare hud. Vissa uppgav även att koffein finns i kaffe bodyscrub kan faktiskt hjälpa företag celluliter, även om detta inte är vetenskapligt bevisat. Bodyscrub också skulle kunna kallas kropp polera.

Bodyscrub är en typ av organ tvätt som är avsedd att användas utanför badkaret eller duschen, eller som del av en massage på ett spa. Kaffe bodyscrub, eller någon typ av bodyscrub, ska aldrig användas på den känsliga huden i ansiktet-det peeling är alldeles för hård. Denna typ av buskar är inte avsett att användas varje dag, utan snarare en gång i veckan eller ett par gånger i månaden, beroende på torrhet och ojämnheter i huden.

De flesta body scrub består av en några olika ingredienser. Den första är en peelingen, som i detta fall är kaffesump, men kan också aprikos bitar, salt, socker eller jojoba pärlor, för att nämna några. Dessa fungerar som små buffertar på huden, för att avlägsna döda hudceller. Body scrubs görs vanligen från en olja bas, som kan vara kokosolja, mandelolja, eller en billigare typ. Oljan håller bodyscrub tillsammans och hjälper till att mjuka upp huden.

Slutligen är en doft tillsätts ofta för extra effekt. Utöver dessa tre vanliga ingredienser, extra hud-mjukgörande eller hud-vårdande ingredienser kan läggas till också. Läs etiketten noga för att leta efter ingredienser som kan orsaka en allergisk reaktion. Det är också en god idé att testa någon ny hud produkt i ett litet område först för att vara säker finns det ingen reaktion. Om en kaffe bodyscrub orsakar ett utslag eller irritation, prova ett annat märke eller bara göra några hemma. Många recept finns på body scrub, en del med bara några få vanliga ingredienser, helt enkelt genom att söka på nätet.

En scrub kaffe organ kan tas emot på spa eller hemma. Behandlingar på spa i allmänhet är mer noggranna och fungera bättre för svåra att nå områden. För att använda en bodyscrub hemma är det bäst att arbeta i små områden. Först våt det område som ska skuras, sedan gnugga bodyscrub i området i ungefär en minut. Skölj bodyscrub av, och gå vidare till nästa område. Efter det gäller en fuktighetskräm till huden för jämn och mjuk resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.