Vad är en Chesterfield ordförande?

En Chesterfield stol är en klassisk brittisk stoppade säten pjäs. Namnet Chesterfield som används i referens till möbler är oftast bara vanligt i Storbritannien och vissa delar av Kanada. Chesterfield stolar säljs ofta som en del av ett set med en matchande soffa. De har knapp tuftning vilket innebär att ett mönster med knappar i samma material pryder baksidan av sätet. Armarna och övre kanter ryggstödet i en Chesterfield stol är oftast omsorgsfullt rullas.

Chesterfield sittplatser design går tillbaka till den brittiska klubben stolen populär i London mäns klubbar i den 19: e talet. Män skulle gå till klubbarna att koppla av i vadderade stolar och att dricka och röka cigarrer. En Chesterfield eller klubb stol har en mycket tjock stoppad sits liksom alla over-stoppning för bästa komfort.

Även om många viktorianska stolar hade armstöd och var klädd som börjar den 18: e-talet var dessa mer lätt stoppad än Chesterfield stil. Ju tyngre vadderade Chesterfield fåtöljer och soffor började som används i kontor och hem sent i den 19: e talet. Utseendet är fortfarande visas i dag i traditionella hem och fina bibliotek.

Den konservativa formell stil Chesterfield stol inte smälter inte bra med moderna rena linjer dekorer. Knappen tuftning på baksidan rester av Chesterfield soffor och stolar ger dem en mycket detaljerad titt. Vid användning i en formell hem eller exklusiva kontor, Chesterfield bitar möbler kan se elegant och sofistikerad.

Även en Chesterfield stol kan funktionen tyg täcker de flesta av dessa stolar är klädda i läder. Traditionellt läder stol som täcker var mörkt brun. Även stolar och soffor i Chesterfield konstruktionen var en gång köpte bara av rika människor, de idag betraktas som ganska överkomliga. Dessa är emellertid inte sannolikt att hand-sydda eller skapad från hand färgade läder.

Benen på en Chesterfield stol är av trä. De är breda vid basen och koniska elegant ner i små, runda fötter. På grund av sin formella lyxig design, Chesterfield fåtöljer och soffor tenderar att se bäst när de släpps ut på tjockt, kvalitet mattor eller område mattor.

tradition klubb stolar och matchande soffor har låga ryggar. Vissa Chesterfield stol stilar har högt i ryggen, och dessa kan ha en enkel eller en dubbel säte. Alla olika stilar av Chesterfield stolar är fortfarande helt klädd och vadderad. Dessa är inte öppna väpnade stolar, men oftast den mest vadderade typer av sittplatser man kan hitta i läder eller bitar tyg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.