Vad är UV Purifiers?

ultravioletta luftrenare dödar mikroorganismer i vatten med starkt ljus vågor. Istället för klor eller andra starka kemikalier, en ultraviolett RENARE kan ta bort bakterier, virus och mögel från brunnsvatten för bostäder som inte finns på en kommunal försörjning. Dessa ger ett billigt men effektivt sätt att förhindra att din familj från att bli dysenteri, diarré, E. coli och andra infektioner från dricksvatten.

En ultraviolett vattenrenare är helt enkelt en glödlampa upphängd i ett rör som bär vatten från en brunn eller reservoar till din blandare. Ultravioletta strålar avger en viss typ av hög energi ljus som inte är synliga för mänskliga ögat. Ljuset har så mycket energi som när mikroorganismer utsätts för det, även för en kort tid, de är totalförstörd. Virus, svampar, bakterier, jäst och mögel är alla påverkas negativt.

ultraviolett lampa, precis som vanliga glödlampor, skruvar till ett uttag och använder en liten mängd el. Men själva kolven skall vara tillverkade av kvarts, eftersom glas filtrerar bort den delen av spektrumet. Till skillnad från andra glödlampor är det ultraviolett ljus som är genererade mycket farligt om man tittar på den eller låt den belysa huden. Därför bifogar ett metallhölje ljuset mekanismen.

Ett UV-filter kommer antingen att placeras på införselorten eller vid tidpunkten för utnyttjandet. Införselorten påverkar filter för allt vatten rinner in i ditt hus, oavsett om det går att tvätta en massa tvätt eller fylla hundens vatten skålen. En punkt för användning filter passar rätt under en kran eller utrustning. Således kan du välja att bara filtrerar vatten som är benägna att få i munnen genom att filtrera köksblandare, och inte andra platser, som trädgårdsslangen. Ett akustiskt larm anger om filtret någonsin slutar fungera.

Om källan av vatten är helt orenat, kan du behöva installera andra nivåer av rening innan döda mikroorganismer. En UV-renaren kan kombineras med ett sediment filter eller en avhärdare för att förbättra vattenkvaliteten. Bakteriedödande ultravioletta strålar alla men helt eliminera risken för hepatit, salmonella, tyfus, dysenteri, E. coli, diarré och andra infektioner orsakade av levande mikroorganismer. Det påverkar inte kemiska tillsatser, salt, mineraler, eller smaken av vattnet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.