Vad är Tillfälliga tabellerna?

Under flera år har denna författare varit mållös av möbler annonser för tillfälliga tabeller, vilket leder mig att undra, är dessa tabeller bara där ibland, som används för ett speciellt tillfälle, eller är det bara tabeller ibland? Faktum är att termen, enstaka bord, är bara ett finare sätt att definiera slutet tabeller eller soffbord eller någon tabell man kan använda i ett vardagsrum, sällskapsspel eller familjerum inställning.

De första uppgifterna till tillfälliga tabeller visas i slutet av 17: e och början av 18. århundradet. I början av användningen, som enstaka tabeller ofta matbord med expanderbara eller tappa blad toppar. Ibland kan dessa tabeller utökas till att rymma ytterligare gäster, eller att göra extra utrymme när arbete som utförs på bordet.

Från dessa tidiga referenser, migrerade begreppet enstaka tabeller gradvis till varje form av små tabeller som används i vardagsrum inställningar. Vi oftare hänvisa till dessa som slutet tabeller eller soffbord, men man ser ofta grupper av enstaka tabeller som säljs som brukar innehålla ett soffbord och två tabeller slut. De kan uppvisa en mängd olika stilar, och den påstådda fördelen att köpa dem i set är att möblerna passar i stil och göra.

Enstaka tabeller kan referera stil av en period av möbeltillverkning. De kan göras i trä, metall, kombinationer av trä /glas, metall och glas eller rotting. Mönster kan vara allt från enkla trä topp konstruktion med fyra kantiga ben, till fancily snidade och utsmyckade funktioner. Priset varierar beroende på fabrikat, kvalitet konstruktion, designer namn och funktioner. Till exempel, vissa enstaka tabeller funktionen lådor eller har en andra lägre nivå för att hålla tidningar, fjärrkontroller, böcker eller en telefon. Du kan ofta hitta en billig uppsättning av enstaka tabeller för under 200 dollar (USD), ännu mindre om du kan hitta en begagnad uppsättning.

Sedan slutet tabeller är små kan de teoretiskt lagras när den inte skall användas. Därav uttrycket enstaka tabeller kunde innebära en tabell som ibland används. Alternativt kan enstaka tabeller tabeller som är ibland användbara ett hem ordinarie invånare. Om du behöver ibland för att ställa en drink nere eller har en hård yta som att skriva, då du ibland kräva tabellen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.