Vad är Steel Garage Doors?

Enkelt uttryckt, stål garageportar är ovanför garageportar som använder stål som sin huvudsakliga material, snarare än andra material vanliga i sådana butiker som trä eller vinyl. Stål garageportar har blivit den vanligaste typen av material som används för overhead garageportar. Deras popularitet beror på den relativt låga kostnaden, lågt underhåll och hållbarhet.

Steel garageportar används i en mängd olika tillämpningar. Både kommersiella garage och bostadshus garage kommer att använda materialet. Kommersiella dörrar i allmänhet inte är utsmyckade med extra dekoration. Men bostadshus stål garageportar köra utspel från den vanliga dörrar som innehåller texturer, fönster och andra förbättringar.

De flesta ståldörrar garage på marknaden idag har ett yttre lager av stål av varierande tjocklek, backas upp av styva skum. Detta ger dörren några isolerande egenskaper som hjälper till att hålla både vind och omgivningens ljud från att tränga alltför mycket i garaget. Historiskt sett har garageportar varit föremål som avfall en enorm mängd energi, men isolerade garageportar hjälper ändra på det.

Isolering är bara en av de funktioner ståldörrar garage kan ha. Andra populära funktioner inkluderar en primer och polyester täcklack. Dessa material bidrar dörren mot rost och andra gemensamma frågor i samband med stål. Denna la steg av skydd kan avsevärt förlänga livslängden på overhead garageporten och även hjälpa till att rädda framtida underhållskostnader.

Steel garageportar finns i flera nivåer av tjocklek. Detta är vanligtvis mäts i en term som kallas spårvidd. Det är viktigt att komma ihåg, när man överväger mätstickan att tjockare dörren, desto lägre spårvidden antalet kommer att vara. En början av raden garageporten kommer att vara 24 gauge eller mindre. Generellt sett är bäst att få den lägsta numrerade spårvidd du har råd med, eftersom detta kommer att bidra till dörren bättre tåla övergrepp under åren.

En av de främsta fördelarna med ståldörrar garaget är att många kommer med livstids garanti. Även om dessa endast gälla utförande och inte andra saker såsom missbruk eller en bil av misstag backade in dem, kan detta fortfarande en stor fördel. Andra typer av dörrar, särskilt de i trä, kommer med några sådana garantier.

För de som gillar utseendet på trä, utan hellre vill ha en varaktighet i stål, finns det alternativ där också. De flesta stål garageportar kan göras för att se ut som de har paneler eller texturer mycket liknar trä. På sätt och vis är detta det bästa av två världar-utseendet av trä med hållbarhet och funktion av stål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.