Vad är Scissor Brynen?

Scissor Brynen är verktyg för att skärpa bladen på saxen. Ty även de finaste kockens sax eller mest högkvalitativa professionell uppsättning hår sax blir matt med användning, sax Brynen är nödvändigt att förlänga deras liv och stöd i deras fortsatta resultat. Scissor Brynen sträcker sig från handhållna sorter till större bitar av maskiner.

Hand sax Brynen är utformade för att hålla i ena handen, medan du håller saxen i den andra. Den handhållna sorter har i allmänhet slots eller spår inbyggda i dem som innehåller hårdmetall eller en slipande komponent inne för slipning av knivar. Många handhållna scissor Brynen är också avsedd för slipning knivar. Hög kvalitet versioner kommer att ha ett extra spår eller facket med keramisk eller liknande komponent inne för polering av knivar.

Professionell slipning uppnås i allmänhet med en maskin olika sax Brynen. Dessa maskiner har ett hjul som består av slipmedel diamant damm. Hjulet snurrar när maskinen är påslagen och att bladen hålls direkt mot hjulet. Denna typ av utrustning är mycket lik de maskiner som används för slipning av större blad verktyg som yxor och motorsåg blad.

För att hålla din sax vass, kan det vara nödvändigt att behålla någon form av sax bryne till hands. Det är viktigt att lära sig rätt sätt att slipa din sax innan ens den enklaste av Brynen eftersom felaktig slipning kan faktiskt skada bladen på din sax och gör dem värdelösa. Om du har köpt sax Brynen bör du noggrant läsa anvisningarna som medföljde köpet.

Om du har mycket dyra saxar, antingen för quilting, KLIPPNING, matlagning, eller annan yrkesmässig mål, kan det gynna dig att hitta en professionell bryne. I de flesta fall kommer du spara pengar genom att förlänga livslängden för din saxar, vilket kan vara dyrt att ersätta. Du kan också pröva att lära sig korrekt slipning teknik från en professionell och bett om deras åsikt om olika sax Brynen innan du köper verktyget för eget bruk. Med rätt kunskap och rätt utformning av sax bryne kan du hålla din sax i toppform i många år framöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.