Vad är Matchstick Blinds?

Matchstick Mörkarna fönster överdrag som består av många horisontellt placerade bambu trä klubbor. Pinnarna är avrundade mycket som långa trä stickor och det är hur dessa persienner få deras namn. De även är kallad tändsticka rulla upp nyanser som de öppnar och stänger med en trissa typ system där strängen gängade genom skogen käppar rullar mörkarna upp och ner. Även om vissa tändsticka persienner funktionen grov, oregelbunden pinnar som tillåter att vissa luckor av ljus för att visa genom typiska tändsticka mörkar funktionen jämn, enhetlig pinnar som tätt vävs samman.

Förutom den sträng trissa system som gör det mörkarna som skall öppnas och stängs är strängar gängade längden genom en tändsticka blind med jämna mellanrum så pinnarna håller sig nära varandra. Matchstick mörkarna är utformade för att se propert ut från båda sidor av ett fönster eftersom de inte är beklädda med något annat material. Metallen remskiva hårdvara ligger i toppen av blinda och brukar inte visa när mörkarna hänger ovanför ett fönster. Många av dessa rullgardiner har en övre rubriksektionen som täcker hängande hårdvara. De flesta tändsticka rulla upp mörkarna har en bambu stång fäst upptill för att lägga till lite av en dekorativ touch.

De flesta tändsticka persienner är tillverkade av ljust trä. Även om minnen oftast nära varandra, persienner den också låter lite ljus i rummet samtidigt som privatlivet. Matchstick persienner kan ge en ljus, luftig titta på en rummets inredning. Det övergripande ser en tändsticka bambu blind tillhandahåller ofta är avslappnad, men ändå smakfull och klassisk. Dessa persienner kan passa väl in med någon typ av utsmyckning stil.

Matchstick persienner finns i minst fem eller sex olika storlekar. De passar de flesta vanliga hem fönster och skjutbara altandörrar. Matchstick persienner kan också vara lösningen när hängde som ett privatliv skärm på lägenhet balkonger, eftersom de ser attraktiva utomhus och skapa en privat vägg och samtidigt tillåta en del sol och luft att passera.

Matchstick rulla upp mörkarna är oftast inte särskilt billigt. Många tändsticka persienner kosta mellan $ 15 och $ 50 dollar (USD) beroende på storlek och kvalitet. Den låga kostnaden plus sin neutrala trä färg gör tändsticka nyanser ett bra val för snäva budgetar eller för användning som tillfälligt fönster överdrag. Ibland trä pinnar i tändsticka mörkar kan gå sönder, men med tillämpning av några tydliga bindning harts och lim kan hjälpa till att reparera en trasig blind.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.