Vad är HardiPlank fasadbeklädnad?

HardiPlank ™ spåranslutning är en gyllene medelväg mellan att köpa billiga vinylbeklädnad eller betala för en totalrenovering av FJÄLLPANEL rangerbangård. Den sanna namn för HardiPlank ™ är fibercementvaror sidospår. Detta beror på att den består av cellulosafibrer som finns i trä och material som finns i cement. Om du skulle skära en bit av denna cement ytterväggar, skulle du kunna se skogen fibrer som löper genom ett annat ihåliga cement skal. Det finns många fördelar med att använda denna typ av rangerbangård.

fibercementvaror spåranslutning är en grön byggnadsmaterial. Den cellulosa finns i rangerbangård inte är hämtad från träden på hotade arter listan. Cement och sand är allmänt tillgänglig överallt och vi är inte risken att ta slut, i nuläget. Till skillnad från vinylbeklädnad, det finns inga giftiga ämnen som används vid tillverkningen av HardiPlank ™. Ett annat faktum som gör cement spåranslutning grönt är att det kommer att pågå i minst 50 år, men ännu längre tid om målad och väl underhållna.

En annan stor fördel med att använda cement sidospår är att det är brandsäkra. Det är inte brandsäker ändå, så ingen byggnad är om det inte är i massivt tegel väggar. HardiPlank ™ anses vara en neutral byggnad produkt, vilket innebär att det inte är brännbart såsom trä och vinyl, men det kommer inte heller att helt skydda hem från branden.

Människor som använder HardiPlank ™ för sina sidospår också njuta av det faktum att det liknar trä installerad. Efter att ha installerat på hemmet gör hålrum under den rangerbangård tycks vara så tjock som ved. Det har också ett utseende träfibrerna, men är är tunn och mer enhetlig än äkta trä. Först efter noggrann granskning kan en person säga att cement spåranslutning är inte äkta trä.

Cement spåranslutning är en enorm fördel för personer som bor i områden som är benägna att termiter. Den lilla mängden cellulosa i HardiPlank ™ inte är attraktiva för termiter och annat virke tråkig insekter eftersom det inte finns tillräckligt för att kunna finnas. Denna typ av spåranslutning sägs vara insektsresistenta, på grund av cement egenskaper.

Trots alla fördelar finns det två stora downfalls att fibercementvaror sidospår. Den första undergång är att det kostar nästan tre gånger så mycket som vinylbeklädnad. För många gör detta vinyl verka mycket mer lockande. Den andra undergång är att det finns väldigt få entreprenörer som vet hur man installerar det, vilket gör det dyrare för installation också. Installera den här typen av uppställnings kräver en cirkelsåg med HM-klingor, vilket inte varje husägare kan göra jobbet själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.