Vad är Garden Slangupprullare?

En rulle trädgårdsslang är en plast eller metall hjul som används för rullande upp en trädgårdsslang och hålla det snyggt stuvat och klart att använda. Trädgård slangvindor kan monteras fast på sidan av ett hus eller en byggnad, eller en bärbar i form av aluminium hjul ram, så kallade "kundvagnen stil. " Trädgård slangvindor kan möta många olika behov och är gjorda av olika material i enlighet med av hållbar plast för tunga stål.

för det gemensamma hushållet, är billiga trädgårdsslang rullar tillverkade av slitstarkt plast, normalt grönt. De kan komma med en handvev för manuellt slingrande tillbaka slangen på rullen eller med en spänning design som kommer att vrida ratten för att automatiskt rulla slangen. Trädgård slangvindor med det installerade slangen och full av vatten kan väger 50 pounds (23 kg) eller mer. Därför när du installerar väggfästet är det viktigt att koppla den till dubbar på huset.

trädgårdsslang rullar tillverkas för att mata ut slangen i en av två riktningar: parallell eller vinkelrätt . Om du behöver slangen för att dra rakt ut, bort från väggen eller hus, köpa en vinkelrät rulle. Om rullen ska monteras vid sidan av ett hus eller en byggnad, en parallell rullen låta slangen dra ut parallellt med väggen. Denna stil är praktiskt för att tvätta ner gångvägar som löper mellan husen eller byggnader, eller för att vattna rabatterna.

Mycket tålig rullar trädgårdsslang finns i aluminium eller stål. Vissa har "quick-bort" mekanismer som gör att hela rullen koppla bort från monteringsramen. Här kan vara bra för semester eller vinterförvaring i hårda klimat.

Tunga rullar trädgårdsslang kan också användas för industriella ändamål. Arbetet truckar med stål I-balk sängramar kan enkelt stödja en rulle. En variant för hem eller mobil ändamål är monterad på en tubulär "fot". Rullen lätt kan transporteras dit där den behövs och placeras på marken under användning.

För längre vandringar, vagn stil trädgårdsslang rullar är nödvändiga. Dessa hjul ramar kan beträdas dolly-stil och har en T-arm "ingen spets" balansen när vagnen placeras. Några tillverkare av rullar trädgårdsslang göra hjulen utbytbara mellan ramar för maximal flexibilitet. Till exempel en slangvinda bifogas en skylt på framsidan av huset kan tas bort och knäpps på plats på en vagn.

Om överväger en rulle trädgårdsslang, kontrollerar du att den modell du väljer är beräknat för längden på slangen som du planerar att använda. De flesta trädgård slangvindor kommer inte med en slang.

Garden slangupprullare finns i centrum hem förbättring, varuhus plantskolor, daghem och på nätet. Priserna börjar på under 100 USD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.