Vad är Container Ljus?

Container ljus är ljus som säljs i förpackningar som burkar och burkar. Ljusen är gjutna direkt inne i behållare, och de är avsedda att lagras och brännas i sina ursprungliga behållare. Det finns flera skäl att använda behållare ljus, allt från estetik till säkerhetsproblem, och de flesta butiker som lager ljus genomföra en rad behållare ljus också. Det är också möjligt att göra behållare ljus hemma, med en mängd olika material som containrar.

Många företag säljer smakrikt och ljus citronella i behållare som burkar och burkar. Doftande behållare ljus ofta har lock som håller doften bakom en mask tills folk vill tända ljusen, locken också göra det lättare att transportera ljusen. Utan lock, kan doftljus bli kladdiga eller överväldigande när de inte används, och doften kan överföra till omgivande föremål, som kan vara irriterande. När det gäller citronella ljus, kan detta vara ganska användbart, som lock gör det enkelt att kasta ett par burkar med citronella ljus till en camping väska för en resa.

Candle företag med en ekologisk inriktning sälja sina ljus i behållare tillverkade av återvunnet material för att eliminera förpackningar. Speciellt när de görs med soja vax, sådant ljus är också renare förbränning, vilket gör dem ett bra val för konsumenter som är oroade över miljön. Behållarna kan återanvändas för andra saker, eller till och med använts som gjutformar för nya ljus, som block av stearinet är lätt tillgängliga platser som hantverk butiker.

Container ljus tenderar att vara säkrare att bränna, på grund av sin slutna karaktär, och behållarna är dimensionerade för att klara värmen från det brinnande. De är också mycket stabila och mindre benägna att välta än vaxljus, som kan ad fördel vid mer högljudda evenemang eller utomhus parter. För människor som vill bränna ljus säkert som möjligt, behållaren ljus är en av de bättre ljus val.

Det finns också en viss estetisk till behållare ljus som vissa tycker trevlig. Container ljus finns i en mängd olika förpackningar, inklusive glas, trä och metall, och behållarna kan vara bred, smal, kort eller lång, beroende på vilken stil, vissa tillverkare även göra behållare i fantasifulla former som löv och stjärnorna att göra ljus till konstverk samt ljuskällor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.