Vad är Cedar lekstugor?

Cedar lekstugor är sofistikerade, vädertåliga konstruerade strukturer för att låsa upp din barnens fantasi. Dessa lekstugor tillverkas av Western Red Cedar eftersom det är dekorativ, hållbar och idealisk för utomhusbruk. Cedar lekstugor smälter in i din andra utomhusaktiviteter tillbehör ännu ge barn en egen värld.

Du kan beställa de flesta ceder lekstugor som byggsatser. De är lätta att montera själv med medföljande instruktioner. Välj en platt, torr del av din bakgård. Många föräldrar är förvånad över hur snygg och detaljerad cederträ lekstugor se med sina planka golv, tak bältros, och fönsterluckor fönster. De liknar små stugor, elegant nog för vuxna, men storlek för barn. Barnen kommer att vara nöjd med sin övertäckt veranda, brevlåda, fönsterrutorna plexiglas, och även riktiga tyg gardiner.

lekstugor tillverkad av cederträ erbjuder en av de bästa valen av virke för bakgården. Cedar är naturligt motståndskraftigt mot väder, så din lekstuga tål sol, regn, snö och fortfarande ser magnifika. Cedar's doft stöter också insekter och andra skadliga angrepp, så det behöver inte behandlas med kemikalier som kan skada dina barn. Med tiden ceder åldrar till en vacker,

slipas silverfärg.

Den intrikata mönster i cederträ lekstugor kommer att slå dig med häpnad. Inte längre får barnen leka i en fyrkant skjul med ett släppandet fönster. Cedar lekstugor har trä skorstenar, dörrklädseln, vindar med nedrullningsbara stegar, lådor fönster och till och med inbyggda möbler som stolar och bord. Du kan även välja en viss stil av lekstuga, som en Cape Cod bungalow, viktoriansk herrgård, eller bondgård.

Egendomlig eller klassisk lekstugor cederträ kommer att öka skönheten i varje bakgård. De kan integreras i andra permanenta strukturer, såsom ett staket, grind, pergola, eller till och med matchande gungställning. Prova att upphäva ett hörn av trädgården bara för dina barn. Plant blommor som lockar fåglar och fjärilar. Inrätta en veranda eller uteplats med små gungstolar och bänkar där dina barn kan njuta popsicles på en tydlig, sommardag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.