Vad är Bovete Kuddar?

asiatiska kulturerna har sovit på bovete kuddar i hundratals år, men det var inte förrän på 1980-talet som västerländska kulturer började uppskatta fördelarna med bovete kuddar.

Bovete är ofta misstas för ett korn Även om det är faktiskt en frukt. Bovete (Fagopyrum esculentum) , är relaterad till rabarber familjen. Bovete kuddar är fyllda med skrov av bovete, skal som skyddar kärnan. Bovete skrov rostas att ta bort damm från den växande fält, innan innan de släpps in i pillowslips.

Bovete är en naturlig, billig och förnybar resurs, till skillnad från oljebaserade skum som används i många kuddar. Förutom miljö-bonusar, bovete kuddar ger utmärkt stöd för huvudet, nacken och ryggen eftersom skroven kontur till vikt och form i kroppen under sömnen. Bovete kuddar ger också naturlig luftcirkulation mellan enskilda skrov, vilket resulterar i perfekt temperatur för fredliga sova.

Bovete kuddar har blivit en stapelvara kudde för yoga studenter, men de finns mainstream också. Några av de swankiest hotell världen över har börjat erbjuda bovete kuddar till sina gäster som ett alternativ eftersom de är mer popularitet.

Tillverkare av bovete kuddar har utökat sina linjer. Bortsett från standard Kuddarna, bovete kuddar finns i hela kroppen storlekar som liknar en futon. De är också erbjudas som tangentbord handleden vilar, öga kuddar, resor kuddar, och hals-rullar. Det finns även tubulär bovete kuddar med remmar, som används för svankstöd under körning, arbeta, eller sitter vid ett skrivbord. Vissa tillverkare har vidtagit för att lägga örter, till exempel lavendel och kamomill, till bovete skrov för att lägga till en touch av aromterapi.

Många vårdpersonal har börjat rekommendera ett bovete kudde till patienter som lider av sådana villkor som migrän, snarkning, sömnlöshet och klimakteriet nattliga svettningar.

Vissa människor är allergiska mot bovete kuddar, men detta är oftast ett resultat av dammiga skrov. För att eliminera denna möjlighet, köp bara toppen kuddar kvalitet bovete producerats av tillverkare som steka skrov . Många billigare bovete kuddar är fyllda med skrov som har dammsugas, rostat, vilket skulle kunna lämna damm rester som kan utlösa en allergi.

En bra kudde kvalitet bovete kan pågå i 7-10 år med tillbörlig omsorg. Utsidan bomull täcka ska tvättas regelbundet, men inte tvätta kudden själv. I stället bör bovete kudden sättas i direkt solljus under några timmar en gång varannan månad eller så.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.