Vad är Body örngott?

Om du någonsin har sett dessa stora stora, extra lång kuddar bättre känd som kroppen kuddar, i ett linne eller hemma butiken, så du måste veta en standard örngott kommer inte att täcka en. Omfattar dock kropp kudde är likvärdiga med ett örngott för ett organ som kudde. De är särskilt tillverkade för att inlägga kudden, skyddar den och göra den mer bekväm att använda.

När kroppen kuddar först kom till marknaden, täcker kroppen kudde var lite svårare att göra. När de var till stor del tillgängliga, kan de normalt bara finns i ett fåtal standard, men populär, fasta färger. Eftersom kroppen kudden vunnit popularitet, täcker kroppen kudde började växa fram som var lite mer nytt och designer-liknande stil. Nu kropp örngott finns i college teman, barn "teman, och ett större urval av färger och mönster.

Utöver de växande utbud av affärer omfattar mönster för sömnad kropp örngott har vuxit fram. För en ganska skicklig avlopp, de är lätta att göra och kan inte göras från någon robust, tvättbart tyg. Det trevligaste om att göra kroppen örngott, är förmågan att anpassa dem att samordna med andra sängar eller rum dekor. Flanell och bomull är populära val för material, men polyester blandningar, SATIN och mikrofiber skulle också fungera bra.

Body kuddar är bra för barnens rum, lekrum och för lounging om på soffan. Men utan ett lock, du riskerar att kudden blir färgade från spill och andra olyckor, vilket gör att kudden blir mindre än attraktiv. Body örngott eliminera detta problem genom att skydda och täcka kudden och ger ett sätt att hålla ytan ren.

Du kan köpa organ örngott i linne och butiker hemma i en mängd olika tyger, färger och stilar för allt från $ 9. 99 (USD) till $ 20. 00 (USD). Många online-återförsäljare säljer också skal, av vilka många är mer varierade i urvalet eftersom de är handgjorda. Kontrollera också din lokala hantverk eller butiker tyg till mönster och tyger för att skapa egna kroppen örngott. Du kan göra flera täcker från samma mönster, och byta ut dem med årstiden eller uppdatera dem som ditt barns smak förändras. Kom ihåg att aldrig använda ett organ kudde i en krubba eller barnet säng på grund av risken för kvävning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.