Vad är Bamboo Tabletter?

Bamboo tabletter är tabletter som är gjorda av bambu, en mycket slitstark och flexibel växtmaterial. Butiker som lager heminredning får utföra bambu bordstabletter, särskilt om de specialiserar sig på asiatisk-tema objekt och det är också möjligt att beställa dem direkt från tillverkarna. En bra uppsättning kommer att pågå i flera år, vilket gör dem ett mycket värdefullt komplement till hemmet.

Syftet med bordstabletter är att skydda bordet från Gouges, brännskador, ärr och andra typer av skador. Ställa ut en matta på varje plats vid bordet ser till att kokplattor, är våta glas och silver som släpps ut på mattan, hålla ytan på bordet orörd. Bordstabletter också lägga till en dekorativ art till bordet, och vissa tycker om att hålla ett sortiment av stilar till hands för olika tillfällen.

Normalt bambu bordstabletter görs genom att dela upp bambu till platta segment och sedan binder segment tillsammans. Det är också möjligt att se vävd bambu bordstabletter, eller mattor tillverkade av mycket tunn bambu grenar, snarare än platta segment. Många har också baksidor tillverkade av bomull, linne eller siden skydda bordet från bambu repor. Bamboo tyg kan även användas för att göra bordstabletter, i vilket fall kan det vara vadderade eller lager.

Beroende på vilken byggteknik, kan bambu bordstabletter vara rustik stil, eller mycket elegant och modernistiskt. Ytterligare design accenter kan läggas till med saker som mönstrat tyg trim, list och färgade eller målade mönster. Vanligtvis är det mattor rulla upp för lagring, men de kan också förvaras plant.

Bambu är ett utmärkt val för bordstabletter, eftersom det är naturligt bakteriedödande medel som motsätter sig utvecklingen av mögel. Bambu har också en låg värmeledningsförmåga, så det kommer inte att överföra värme till bordet, och när det är förslutna, kan det vara fläckar mycket motståndskraftig. Den kan komma i en rad olika färger, allt från den naturliga grädde av obehandlad bambu till en rad fläckar, lack, och målat färger, som möjliggör en mängd olika färger samordning system.

För folk som gillar att samordna vid bordet, är det också möjligt att hitta bambu servett ringar, handtag bambu för silver, och andra bambu tillbehör tabellen. I regel är det olämpligt att samordna en hel tabell, eftersom effekten kan vara överväldigande, men några bambu accenter kan knyta väldigt bra in i bambu bordstabletter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.