Vad är Adirondack stolar?

Adirondack stolar traditionellt används utomhus. De har sitt ursprung i nordöstra delen av USA. Adirondack stolar utvecklades ursprungligen av Thomas Lee år 1903 för att ge uteservering vid en sommarstuga, och de grundläggande designen har varit ungefär samma sedan, efter en del experimenterande med hans familj. Stolen var ursprungligen avsedd att klippa ut och konstruerad av ett enda stort stycke timmer, och de bekväma, kan varaktiga stolar finns i stora delar av världen. De flesta konsumenter är bekanta med formen på Adirondack stolar, eftersom de förekommer i olika former i utomhus inställningar under alla årstider.

Adirondack stolar kännetecknas av en rak rygg och sits, som är satta på en vinkling för att kompensera för den branta lutning av bergen längs östkusten i USA. Vissa versioner av stolen kurvan stolen något. Stolarna brukar vara enkelt uppbyggda, med några raka linjer och kurviga accenter i ändarna på armstöden och längs ryggen. Dessutom stolar Adirondack traditionellt har stora armstöd som kan ta emot en tallrik med mat eller dryck, en funktion många stol ägare utnyttja. Detta kännetecken är ett kännetecken för Adirondack stolar.

En traditionellt byggda Adirondack stol består av 11 bitar trä skära för att maximera användbara trä. Adirondack stolar är oftast tillverkad av tålig, insektresistenta träslag som ceder och furu, även andra former av timmer är acceptabla. De är relativt lätt att bygga, och därför ofta utgör woodworking projekt för början studenter att lära sig grundläggande färdigheter för skärning, snickeri, och avvägning. Stolarna är otroligt populära bland konsumenterna tack vare sin rymliga, bekväma och eleganta konstruktion.

grundläggande konstruktion Adirondack stolen har utökats med vilstolar, soffor och andra utemöbler efter linjerna i Adirondack stol. När du använder Adirondack stolar i en gräsmatta miljö är det lämpligt att titta på för hål i gräsmattan som skadedjur, som vikten av stolen kan dra ett ben i marken, störande både barnvakt och dryck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.