Hur kan jag bli av Kackerlackor?

Att bli av med kackerlackor är tufft men ofta nödvändigt. Vanligtvis om en mört är synligt, många fler finns. Kackerlackor är nattdjur och gillar att flytta runt kanterna på saker snarare än ute i öppna utrymmen. De kan gå in i ett hus genom sprickor, springor, avlopp och ventiler. När du försöker bli av med kackerlackor är det bra att veta var de kommer ifrån.

Roach dödande spray kan geler och fällor köpas för fri konsumtion eller en professionell insektsdödaren kan kallas att tillämpa liknande tekniker . De flesta kommersiella insektsmedel döda kackerlackor vid kontakt och kan vara farliga för människor och husdjur. De bästa används som hinder för att hålla insekter från att komma in där de inte ville ha. Kommersiella fällor använder ofta någon form av lim inrymt i en barnsäker behållare innehålla insekt.

Hemgjord mört fällor kan vara skulpterad ur en Mason burk. Coat insidan kanten av en burk med ett generöst lager av vaselin och lägg en liten mängd mat i som agn. Ställ burken på sidan i ett hörn eller område där mört kan vara på väg in. Eftersom insekter lockas av mat och krypa i burken, den vaselin kommer att hindra dem från att komma ut.

En enkel, billig, giftfri sätt att bli av med kackerlackor är att spraya dem med en tvål och vatten lösning. Kackerlackor andas genom huden på huvudet och magen. Besprutning dessa delar med en tvållösning skapar en tunn film över dessa andas porer blockerar deras förmåga att ta in syre och orsakar dem att kväva. Omedelbart bortskaffande av de organ som rekommenderas med denna metod eftersom de ibland kan återuppliva sig själv efter en tid.

En dammning pulver kan tillverkas av lika delar socker och bakpulver. Sockret kommer att uppmana mört att livnära sig på pulvret. Den bakpulver s ökande egenskaper kommer att ge gasbildning i mört "magen, dödar insekten.

Krossning mört med en sko är inte ett bra sätt att döda dem. Äggen av de kvinnliga mört kläcks utanför sin kropp, så att kliva på en kan leda till att dessa ägg blir splittrat och sitter på undersidan av en sko. De kan sedan spåras till andra områden där de kläcks och producera mer mört. Den bästa metoden för avsättning av en död mört är att spola ner i toaletten och sedan Rengör det område där de hittades. Soptunnorna presentera en idealisk miljö för kläckning av mört ägg.

Ett alternativt tillvägagångssätt för att bibehålla en miljö fri från kackerlackor är att hålla en levande gecko. Geckoödlor jaga och äta kackerlackor och andra insekter uppmuntrande så förekomsten av geckoödlor på en bangård eller förvaring en som husdjur, kan skapa en fientlig mört miljö. Detta kan bidra till att lösa ett befintligt mört problem samt förhindra framtida sådana.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.