Hur installerar jag TRÄPANEL?

Vid ett tillfälle, när TRÄPANEL byggdes på plats, tog det en herre snickare att installera TRÄPANEL. Idag prefabricerade TRÄPANEL paneler finns tillgängliga. Det är nu möjligt för en gör-det-självare att installera TRÄPANEL.

TRÄPANEL paneler, liksom andra trävaror, expandera och kontraktet något som fukthalten i rummet ändras. En liten spalt på ca 1 /16 tum (0,16 cm) mellan panelerna kommer att rymma denna rörelse. Det är tillrådligt att lämna luckor i ett rum där de kommer att monteras i minst 24 timmar innan du installerar TRÄPANEL.

Första steget för att installera TRÄPANEL är att markera en nivå linje för toppen av panelerna med en rak och en nivå. Ett äldre hus kan ha något ojämna golv eller väggar som orsakats av huset att lösa med tiden. Skapa en nivå översta raden när du börjar installera TRÄPANEL eliminerar några problem med att lösa.

Börja alltid att installera TRÄPANEL i ett hörn och arbeta i rummet. Börja installationen med en hel panel. Se upp i panelen är även med på linjen, och använda lim och spikar panel för att hålla den på plats. Lämna en liten lucka och montera den andra skivan på samma sätt.

Det kommer förmodligen att bli nödvändigt att skära paneler vid hörnet av rummet för att installera TRÄPANEL. Skär panel 1 /8 tum (0,32 cm) är mindre än längden på väggen som skall täckas. Installera den nya panelen 1 /16 tum (0,16 cm) från föregående panel, vilket ger en 1 /16 tum (0,16 cm) lucka i hörnet.

TRÄPANEL paneler kan lätt skäras med ett pussel. Mät noga vid skärning öppningar för uttag och strömbrytare. Ersätt inte byta plåtar och plåtar utlopp tills installationen är klar.

Den sista uppgiften att installera TRÄPANEL är att montera TRÄPANEL locket på toppen av panelerna och bottenplatta längs golvet. Den TRÄPANEL locket delar visuellt panelning från den övre väggen. Den bottenplatta täcker eventuella luckor eller ojämna platser nära golvet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.