Hur blir jag av Cat Lukt?

Cat lukt kan vara ett problem på flera sätt. För det första kan man ha problem från lukt som produceras av ett är en katt. För det andra skulle frågan uppstå med katt lukt från katter som har tillgång till din bostad, men inte dina egna katter. Detta visar en annan självklar punkt, nämligen att din katt lukt problem kan vara inomhus, utomhus eller både och. Och den sista punkten är om du försöker förhindra katt lukt eller ta itu med befintliga katt lukt.

För att förhindra att katten lukt genom att hålla katter borta från din utomhus egendom, kan du prova flera metoder. Den ena är en sonic katt myggmedel, en rörelsekänslig anordning som fungerar med batteri och kan hjälpa olägenheter katter borta. Det fungerar inte på katter som har nedsatt hörsel. Eftersom de flesta katter hatar spray, en spray flaska med vatten kan användas för att jaga bort katter som kommer över andra försvar.

Om det är dina egna katter som orsakar problemet, kanske du vill prova en mer selektiv. Växter de inte gillar lukten av är ett annat effektivt sätt att förhindra katter från att skapa lukter i din trädgård. Kontrollera med din anknytning tjänst för att hitta växter som uppfyller detta behov, och växer bra i ditt område. Folk visdom föreslås ett antal blandningar som du kan stänka selektivt för att hålla katter av vissa varvets områden, så du kanske vill forskning dessa.

För inomhusanvändning djuraffärer ge ett antal spray repellenter som du kunde använda, säg på en soffa eller annan möbel du vill skydda från katt lukt och klor katten. Dessa kan användas tillsammans med katt utbildning, om du vill. I varje fall finns det ett antal produkter, inklusive organisk sådana. Avskräckande finns även i andra former, t. ex. en klibbig band som har till syfte att göra katter avstå från att klättra på en möbel, eftersom känslan av att det är motbjudande för dem.

Eliminera katt lukt kan kräver olika lösningar beroende på exakt vad problemet är. Om problemet är lukt driver från katten pannan, kan du prova flera möjligheter, inbegripet få en huva pan, få ett kolfilter, rengöring pannan oftare, eller försöker ett annat märke eller doften av kattsand. Om, å andra sidan, är det du försöker ta bort katten lukt från ett rum, tyg, mattor, etc. , se till att du väljer en produkt som verkligen tar bort lukt, snarare än bara en doftande luftrenare. Djuraffärer med speciella husdjur lukt eliminatorer som kan hjälpa till med fläckar och lukt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.