Vilken är den bästa Trim självhäftande?

Välja det bästa trim självhäftande beror mycket på den aktuella projektet. Det är viktigt att tänka på det material som kräver lim, samt hur lätt det området är att nå. Det finns spray-on lim, lim som liknar limstift, och traditionella flytande lim. Var och en är effektiv i vissa fall.

Börja med att hitta trim lim på lokal hårdvara eller bil specialitet butik. Dessa servicepunkter bör erbjuda ett brett utbud av trim lim att välja mellan. De bästa trim lim kommer att erbjuda professionella resultat som kan göras hemma, och det kommer att vara gjorda speciellt för de material som behöver repareras. Det kan vara en god idé att diskutera det bästa alternativet för ett visst projekt med butik anställda eller specialister.

Det är viktigt att läsa all information på en panel i varje trim lim förpackningar. Vissa lim kan köpas i satser för att bidra till att ge ett mer professionellt utseende. Dessa paket kan vara det bästa trim självhäftande alternativ för dem som är nya för reparationsarbeten och behöver steg för steg instruktioner om hur du kommer igång.

Spray-on sorter är det bästa trim lim för projekt där klädsel som är svårt att nå. Spray-on lim kan användas på vinyl, plast och läder, och den kan nå in i små sprickor eftersom det sprayas och inte sprida sig. denna typ av lim används ofta i reparation Interiör och bindestreck styrelser.

Lim som 3M Fast Track ® lim kan vara det bästa trim lim för ytor som kommer att bli uppvärmd eller genomgå stress. Detta är en professionell nivå lim som används för toppar limning vinyl, tjockt innertak och huva trampdynor ljuddämpare. Ändå kan traditionella flytande lim göra jobbet åt interiören trim som inte kommer att möta tuffa förhållanden.

Man måste prova flera olika lim för att hitta rätt en för varje projekt. Ett test swatch av tyg eller plast kan användas för att testa lim innan den används för själva trim. Detta säkerställer att rätt typ och styrka av lim används, och att anslutningen kommer att hålla.

I vissa fall kan det vara bättre att ha en yrkesorganisation affär eller bilverkstad ta en titt. Någon utbildning i att göra reparationer på utsmyckningar kommer lätt känna igen de bästa trim lim för nästan alla projekt. Proffs kan även få tillgång till tunga lim som inte finns i butiker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.