Vad kan jag göra med Begagnade Brick?

Det finns många möjligheter för featuring används tegel i både interiört och exteriört ett hem. En tegelsten utfart kan lägga elegans till utsidan farstun, medan tegel runt en pool eller fontän kan förbättra överklagandet av dessa funktioner. Brick golvet eller i en tegelsten accent vägg kan göra en vacker kontaktpunkt inuti ett hem. En kontaktpunkt är en viktig design funktion som fångar ögat. Används tegel återförsäljare ger ofta historiska tegel för golv, eldstäder, väggar, uppfarter, vägar och uteplatser.

Paver tegel räddas från historiska byggnader kan användas för att skapa en-av-en-slag utomhus utrymmen. En utläggare tegel är en klassisk rektangulär röd eller brun tegel som används i många byggnader upp till 100 år gamla. En enkel uteplats däcksutrymme kan omvandlas till ett rustikt elegant utseende genom att välja en färgton och mönster som används utläggare tegel som lovordar utomhus samt stil för hemmet. Paver tegelstenar kan placeras ändan till att bilda rader eller placeras mer kreativt för att bilda V-formade linjer. Antik asfaltläggare är idealiska pool däck, gångbryggor och uppfarter, eftersom de är tåliga och har stått sig genom tiderna.

firebricks används tegel lämpar sig för eldstäder. Lägga till en inomhus eller utomhus eldstad kan vara en stor sak att göra med de gamla tegel eftersom det är både dekorativ och nyttig. Färg toner räddas tegel allt från varma, levande orange-röda sval, blek brun-rosa. Inomhus tegel golv är ett annat utmärkt program för använt tegelstenar som de ger en hållbar och unik alternativ till kakel och trägolv. Används tegel golv plattor är skivor av tegel som kan placeras i många olika mönster för att skapa ett golv.

återvunnet tegel kvar från projekt eller finns på gården försäljning kan användas för intressant accenter. Till exempel ett fåtal större tegelstenar som placerats i en trädgård kan göra bra språngbrädor. Stepping Stones gör det möjligt att trädgårdsmästaren någonstans att stå när vattning eller trimning växter. Mindre använt tegelstenar kan göra en fin gräns mellan rabatter och gräsmattor. Några större tegelstenar är bra för användning i ett kök att hålla varma kastruller eller ens i ett vardagsrum eller den som bas för ett glas kaffe bordsskivan.

Två tegelstenar kan även användas som Boken avslutas för att hålla böcker upprätt i en bokhylla. En begagnad tegel gör också en bra Papperspress på ett skrivbord för att hålla pappersarbete på ett ställe. En insamling av använda tegel kan placeras kreativt för att skapa en kreativ backsplash, eller väggen bakom en spis eller diskbänk, i ett kök.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.