Vad är utrustade med luftkonditionering?

rum luftkonditionering, också känd som fönster luftkonditionering, är ett bra alternativ till central luftkonditionering för hyresgäster som bor i äldre hem eller de som bara har ett litet utrymme för att svalna. Dessutom, även om de kostar mer att driva, rum luftkonditionering enheter är attraktiva för dem på en liten budget, eftersom de har en lägre initiala kostnader. Rum luftkonditionering enheter kan köpas för så lite som $ 200-$ 300 amerikanska dollar (USD), medan de luftkonditioneringssystem kostnad tusentals dollar att installera.

Fönster luftkonditionerings enheter kan köpas i varje hem förbättring butik. Även om det är naturligt att anta att större alltid är bättre, många gör misstaget att köpa luftkonditioneringsanläggningar som är för stora. Om enheten du väljer är för stor kommer det att slås på och oftare än nödvändigt. Detta kommer att bära ner maskinen snabbare och resultera i en högre energiräkningar för dig. För att avgöra vilken storlek på luftkonditioneringen du behöver, titta på storleken på det område som ska kylas. För små rum av 100 till 150 kvadratmeter (30. Från 48 till 45,72 kvadratmeter), 5. 000 Btu's är tillräcklig. För en etta på 900 till 1. 000 kvadratfot (från 274,32 till 304,8 kvadratmeter), men behöver du en motorstarka enhet med 18. 000 Btu talet.

När du letar efter konditionering rumsluften enheter, fundera på att köpa en produkt som är ENERGY STAR ® som motsvarade de riktlinjer som fastställts av US Environmental Protection Agency och US Department of Energy. Dessa produkter använder 10 procent mindre energi än konventionella rumsenheter luftkonditionering och ofta innehålla funktioner som exempelvis timers att möjliggöra en bättre temperaturreglering när du är borta från ditt hem under dagen. På detta sätt ENERGY STAR ®-produkter bidrar till att förhindra global uppvärmning samtidigt som du sparar pengar på ditt hem kylning kostnader.

Be en kompis att hjälpa dig att installera enheten, eftersom många rum luftkonditioneringsanläggningar väga 100 pounds (45,36 kg ) eller mer. Enheten skall vara stabil och gummilister bör tillämpas runt området för att hålla fria luften från att komma in ditt hem. Placera enheten på en skuggig plats rekommenderas när så är möjligt, eftersom detta kommer att hjälpa den fungera mer effektivt.

När ditt rum luftkonditionering enheten är installerad, kom ihåg att byta filter och spolar som rekommenderas av tillverkaren. En grundlig rengöring behövs en gång per år för att ta bort smuts, löss och blad. Rum luftkonditioneringssystem högre än centrala luftkonditioneringsanläggningar, så buller inte nödvändigtvis innebär att enheten är bruten. Men om du märker det också cykla på och av för ofta, får reparationer behövas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.