Vad är toskanska Inredning och Design?

toscanska inredning är inspirerad av jordnära färger och naturliga rustikt överklagande av den italienska vinproducerande regionen i Toscana. Den toskanska utseende är både bodde i och elegant. Till exempel toscanska trämöbler är klassiskt italiensk design, men det är slitet ser med några repor, chips och skrap anses tillföra charm. Byggmaterial omfattar både elegans av marmor och värmen i terrakotta. Varma, rika färger som guld, oliv, mörk blå och mörk röd, liksom alla nyanser av jordnära bruna från brun choklad utgör färgen fokus toskanska inredning.

färg och mönster i toskansk inredning finns på färggranna kakel bordsskivor, utsmyckade vaser och detaljerade mattor område. Populära mönster motiv omfattar stiliserade blommor och mönster frukt samt djur som fåglar. Skålar av druvor och kontrasterande detaljer, t. ex. stora svarta järn ljusstakar i vit marmor badrum är unika stil accenter i toskansk inredning.

En stor budget är inte nödvändigtvis behövs för att fånga den toskanska inredning utseende. Faux marmor finish kan ersätta den äkta sten och billig möbler som pjäser från varvet försäljning får användas sedan några sprickor, märken och flis bara lägga till önskad rustikt utseende av toskanska inredning. Ett stort mörkt trä bondgård stil bord är perfekt för en toskanska köket. Toskanska kök har normalt en ö del matlagning, men en tabell kan ersättas. Terrakotta kakel och texturerade väggar gips kan ge en perfekt kontrast till mörka träslag köksmöbler och skåp.

Detaljerad, slipas metallpynt på stora speglar såväl som på små tavelramar ses ofta i toskansk inredning. Italienska sidan stolar med snidade detaljer kan visas på båda sidor av en böjd-fronted byrå i ett vardagsrum som har en mönstrad yta matta. Andra än terrakotta eller marmor, kan toskansk stil golv i material som skiffer eller keramiska plattor.

Svart smide är vanligtvis finns i varje rum i Toscana-inspirerade hem. Andra än metall ljusstakar i badrummet, järn bläddrat rack platta kan hittas på kök eller matsal väggar. Stort får konstfullt svängd svart smide armaturer hänga över matbord och i sovrum. Många av dessa belysning konstruktioner med många lampor som ser ut som ljus och varje ljus ofta har en liten trasa lampskärm som täcker toppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.