Vad är några Gul Buskar?

Människor som vill lysa upp en blomma trädgård eller landskapsplanering i deras gård kan lägga till en rad olika gula buskar. Den gula färgen ger i allmänhet en person känslan av glädje och påminde dem om en ljus, solig dag. Lägga gula buskar till en blomsterträdgård eller landskapsplanering kan lysa upp och ge energi trädgården platsen och eventuellt ditt humör.

Det finns många olika typer av gula buskar finns. Även om det finns några buskar som har gula blad, andra buskar bära gröna blad med gula blommor i en mängd former och storlekar. Den gula kvist Dogwood är känd för sina lysande gula stjälk som sticker ut fint på vintern.

Corallina compacta , allmänt känd som den kompakta korall berberis, är en mindre buske som växer över marken och bara når maximalt 6-12 inches (15-30 cm) i höjd. Denna buske är mycket lågt underhåll och tål torka mycket bra. Den växer bra i halvskugga till full sön Det är en taggig buske med korall-färgade knoppar som är öppen för ljus gul-orange blommor som senare visar att bär på hösten.

Berberis thunberggii , vanligen kallat Golden Nugget, är en mindre buske som växer som marktäckare också, bara nå höjderna 6-12 inches (15-30 centimeter ) och sprider omkring 1-3 meter (30-91 cm) bred. Det kräver måttligt underhåll och behöver fukt i marken att växa, trivs i halvskugga till full sön Detta lövfällande buske växer långsamt och fungerar utmärkt som en gräns anläggning. Denna buske är känd för att ha problem med olika kvalster, insekter och japanska vivlar.

Cytisus scoparius , som ofta kallas den skotska kvasten, är en större blommande buske. Den växer i intervall på 3-6 fot (0,91-1,83 meter) i höjd med en lika stor mängd bredd. Denna buske växer ganska aggressivt och gillar torr till fuktig jord med full sol bara. Detta gul buske blommar kluster av gula blommor och fungerar utmärkt som en gräns eller i en container. Det kan planteras vid vägkanten och användas till privatlivet.

Courtasol , mer känd som Forsythia eller Gold Tide ™ kräver väldigt lite underhåll med små mängder av fukt i jorden. Den växer till höjder på endast 1-3 meter (0,30 -. 91 meter) lång och sedan sprider sig över marken. Den trivs i halvskugga till full sol och fungerar utmärkt för mark omfattar i sängar och gränser eller på sluttningar och slänter. Detta är en mycket tuff buske, och blommorna blommar bäst i fullt solljus.

Kolgold , även känd som Forsythia eller magiska Guld, tål torka ganska bra, som kräver mycket lite underhåll. Det kan bli ganska lång till höjder av 3-6 meter (0,91-1,83 meter) med samma bredd. Den trivs i solskenet bara och växer i klungor. Denna buske är en utmärkt häck eller ett perfekt centrum i en blomma trädgård.

Brigadoon , som vanligtvis kallas Arons skägg eller johannesört, växer ungefär 1-3 meter (. 30 -. 91 meter) lång och endast 2 fot (0,61 meter) bred. Den sprider sig ganska snabbt och gör en bra marktäckare när de planteras tillsammans i grupper. Denna buske är faktiskt en ört som tål värme bra och kräver inte mycket underhåll när den odlas i halvskugga till full sön Brigadoon blommar suddiga gula blommor och små blad ovala ser gul-orange i solljuset.

Flaviramea , mer allmänt kallade gula kvist Dogwood, växer från 6 till 8 fot (1,83 till 2,44 meter) lång och kan sprida 7-9 fot (2,13-2,74 meter) bred. Barken är den gula delen av buskar och bark och kvistar växa den ljusstarkaste om den odlas i full sön Denna buske växer bra i våta fläckar som skogsmark trädgårdar och inte behöver väldränerad jord som de flesta växter. Den gula kvist Dogwood kan odlas på bank eller användas som ett prov anläggning. Vita bär och blommor blommar på våren med bär drog till sig många fåglar.

Andra gula buskar kan inkludera gula rosor och buskar azalea. Det finns flera gula buskar finns att välja mellan. Saker att tänka på när man väljer en gul buske är där det kommer att planteras och odlas och ett klimat där du bor. Andra viktiga saker att tänka på är de olika slags blommor den blommar, hur mycket gul färg du vill på busken, och om du vill att gula lysa igenom din trädgård på våren och sommaren eller under vintern när allt annat har dött ut och blir trist.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.