Vad är gräsklippare motorer?

Det finns många sorter av gräsklippare och följaktligen finns det många olika typer av motorer gräsklippare. Var och en utför en särskild förpliktelse-en del är bra för bostäder gräsmattor, andra är bättre för kommersiella fastigheter, och vissa är perfekta för golfbanor. Vissa drivs med gas och andra drivs av el. Några skjuts eller dras och andra ridit på.

Gräsklippare motorer är vanligast i roterande push gräsklippare och de, som regel, har förbränningsmotorer. Närmare bestämt, de är oftast två-takts cykel eller fyrtaktsmotorer cykel. Dessutom brukar de drivs med bensin och sträcker sig från två hästkrafter (1,5 kW) till sju hästkrafter (5,25 kW). I allmänhet har de en manuell vev som startar sina motorer och en förgasare. Även om det finns vissa modeller som har en elektrisk startknapp. Vissa nyare modeller även har en reglerande mekanism som stoppar motorn från att vara alltför revved-roligt att elongate livslängden på motorn.

Häst gräsklippare är mycket populära. De har ett säte och ett hjul eller andra hand. Eftersom utrustningen är så tung, det tar en hög hästkrafter (kW) motor för att driva den. Beroende på om det kommer att användas för hem eller kommersiellt bruk, ridning gräsklippare motorer kan variera från 13 hästkrafter (9,7 kW) till 30 hästkrafter (22,4 kW).

Även om de flesta människor antar att rullen eller cylindriska gräsklippare kommer inte att ha en motor alls, är det inte alltid fallet. Både bensin och elektriska motorer gräsmatta klipparen kan fästas på rulle gräsklippare till makten hjulen och blad. Om en motor är ansluten till en rulle gräsklipparen, motorn eller motorn snurrar rullen och den som skjuter gräsklipparen. En annan form av en rulle och gräsklipparen är en som används för att klippa greenerna på golfbanor. Eftersom de är stora i storlek, en kraftfull motor behövs för att flytta klipparen ordentligt.

Att ta hand om en gräsklippare motor är relativt lätt. När klipparen används, vänta för motorn att svalna. Använd sedan en trädgårdsslang för att rengöra underredet på klipparen alla gräs, skräp, och urklipp. När säsongen är över är det bäst att förvara gräsklipparen på en torr plats. Om du gör det förlänger livslängden på motorn. Sedan tömma bränsle och kör gräsklipparen tills motorn stannar. Genom att dränera bränsle, det förhindrar att den åldrande och förstöra motorn.

Andra löpande underhåll av motorer gräsklippare omfattar byta olja minst en gång om året, som ersätter tändstift en gång om året, och ersätta bränslefiltret och luftfiltret vid behov. För de individer som är händig, är upprätthållandet ganska enkel, men det finns duktiga personer som kan göra det för en liten avgift. Att hålla motorn ren och välskött är en viktig del av att äga någon form av gräsklippare.

Även den typ av motorer i olika gräsklippare är många kan de flesta delas in i två kategorier: gas eller el. Elektriska motorer är dyrare och har oftast lägre hästkrafter (kW). Gasdrivna motorer är kraftfullare och billigare. Elektriska motorer behöver inte besväret att köpa gas eller omhändertagande av de gamla gas i slutet av säsongen. Dessutom inte utgör de inte någon miljöhänsyn som sina gasdrivna motsvarigheter. Gasdrivna gräsklippare motorer släpper ut stora mängder av föroreningar utan några rättsliga problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.