Vad är gångjärnstappen Dörr Hållplatser?

gångjärnstappen porten stannar används i stället för våren dörren stannar när golvlister saknas, eller när dekorativa golvlister göra det senare ett dåligt val.

Ett stopp våren dörr är en styv gummi spets "finger "eller våren, vanligtvis 3" (7,6 cm) i längd. På baksidan är en rund bas med utstående träskruv. Dessa monteras ca 2 meter (61 cm) från gångjärnsdörr sidan av dörren, genom att trycka på slutet skruv mot bottenplatta, utöva påtryckningar och helt enkelt vrida tills botten blir färg. En dörr stopp förhindrar en öppen dörr svänger så stor att dörrhandtaget att skada väggen.

När en standard fjäder dörrstoppare är önskvärt en gångjärnstappen dörrstoppare kan användas.

gångjärnstappen dörr hållplatser är utformade för att glida över den existerande botten gångjärnstappen i själva dörren. Även om det finns några grundläggande mönster har alla två gummi spets "ben". Ena benet är böjd rygg på dörren själv att hålla dörren stoppa från att fritt rotera på pinnen, medan det andra benet är draget genom ett behålla fat, vilket gör den justerbara i längd. Den pekar i motsatt riktning mot väggen så att när dörren öppnas denna etapp kommer så småningom kontakt i väggen, som hindrar dörren svänger ytterligare.

Även om de traditionella våren porten stannar är synliga på golvlister, de är monterade så lågt och är så vanliga att de flesta människor ser förbi dem. Gångjärnstappen porten stannar är något mer synliga som de är monterade på själva dörren och sitter lite högre än en traditionell dörr stopp. Av denna anledning de är tillgängliga i många finish och design till accent alla inredningar, eller omvänt, att vara så diskret som möjligt. De finns i antik finish av guld, brons eller nickel, eller polerade ytor av koppar, krom eller satin nickel. Det finns också tunga gångjärnstappen dörren stannar för industriellt bruk.

gångjärnstappen dörren stannar lätt kan hittas på någon järnaffär och kommer att kosta någonstans från mindre än en dollar (USD) till $ 10 eller mer varje.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.