Vad är flerfamiljshus egenskaper?

flerfamiljshus egenskaper är egenskaper som har mellan två och fem enheter. Fastigheter med en enhet är enda familj egenskaper, medan fastigheter med mer än fem enheter, t. ex. flerfamiljshus, anses kommersiella fastigheter. Flerfamiljshus egenskaper är berättigade till flera olika typer av inteckningar som kan vädja till fastigheter köpare, och de kan vara en värdefull inkomstkälla om de förvaltas väl.

För några hem köpare, är ett flerfamiljshus egendom tilltalande eftersom de kan leva på fastigheten och hyra ut de andra enheterna att generera inkomster. Intäkter från hyror kan användas för att hantera reparationer och andra omkostnader i samband med egendom och att betala lånet på fastigheten. Andra människor kan se ett flerfamiljshus fastighet som en investering, hyra ut alla enheter och bor på annat håll, eventuellt på en och samma familj fastighet som erbjuder mer utrymme och avskildhet.

Eftersom de inte är kommersiella, kan det vara lättare att få en inteckning för ett flerfamiljshus egendom. Men det finns vissa saker att se upp för. Det är inte ovanligt att otillåtna ändringar som skall göras till en fastighet, som att rikta en vindsvåning i ett i-lag enhet och dessa ändringar kan kränka zonindelning och gör det svårt att förfarandet en inteckning. När man tittar på flerfamiljshus egenskaper bör eventuella köpare noga med att bekräfta att allt på fastigheten är lagligt, som kränkningar kan skapa en stor hake i inteckningen ansökningsprocessen.

flerfamiljshus erbjuds lån av de flesta banker som hanterar bostadsfastigheter och kommersiella lån. Även potentiella hyresintäkter kan betraktas som en faktor i en låneansökan bör människor inte lita på den potentiella inkomster att betala lånet. Enheterna är inte alltid upptagna, och kostnader för underhåll kan vara påtaglig och därmed 100% av hyran från ett flerfamiljshus egendom kan inte åka till en inteckning. Bankerna är väl medvetna om detta och de kommer inte att förlänga ett lån till någon som inte förefaller kunna hantera inteckning betalningar bekvämt.

flerfamiljshus listor finns på många fastigheter kontor. De är ofta listas separat från bostäder och kommersiella fastigheter eftersom flerfamiljshus egenskaper kan vara lite av en speciell marknad. En fastighetsmäklare kan skriva ut en lista med flerfamiljshus egenskaper i en viss prisklass och område från flera Listing Service, som gör fastighetsmäklare för att hitta egenskaper som anges av andra agens. Det kan vara en god idé att arbeta med en agent som specialiserat sig på flerfamiljshus egenskaper för att få det bästa erbjudandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.