Vad är ett hem energibalans?

sparar energi i hemmet är viktig ur både ett miljö-och en budget synvinkel. För att minimera energiförluster och maximera energieffektiviteten, ett hem energibesiktning kan vara ett användbart verktyg. Ett hem energi revision innefattar att utvärdera energianvändningen i hemmet och fastställa områden där effektivitet kan förbättras, och därigenom minimera eller eliminera avfall.

Många elbolag föreskriva antingen en hemservice energibesiktning eller resurser för villaägare att bedriva sin eget hem energibalans. Typiska bedömningen är bl. a. att kontrollera fönster och dörrar för utkast, kontroll av hur effektivt värme-enheter, och kontrollera isolering i hemmet. Rekommendationer görs grundar sig på resultaten av ett hem energibesiktning som kan förbättra hemsidan totala energieffektiviteten.

Några av de vanligaste åtgärder som vidtagits för att förbättra energieffektiviteten i ett hem är att täta dragiga fönster och dörrar . Vare sig genom att ersätta gummilister som täcker fönster med plast, eller byta dragiga dörrar och fönster, minimera utkast kan gå en lång väg mot att använda mindre energi. Vidare tillräcklig isolering på vindar, krypa utrymmen, väggar och golv kan avsevärt förbättra energieffektiviteten genom att mindre värme att fly genom små sprickor och skrevor.

Dessutom ett hem energi revision innebär normalt att utvärdera betyg energieffektivitet i hemmets värme-och kylaggregat. En del företag kan rekommendera försegling eller rengöring kanaler och ersätter ugnen filtret med en hög verkningsgrad filter, medan andra kan rekommendera uppgradering värme eller kyla enheter till en mer energieffektiv modell. Ett hem energi revision ingår också att metoder för att minska el-och bränsleförbrukning genom rekommendationer som att installera timers för utomhusbelysning och programmerbar termostat för värme-och kylaggregat.

En revision hem energi är ganska enkel att genomföra. Eftersom många allmännyttiga företag ge dem som en fri service, husägare har inget att förlora och mycket att vinna-inklusive lägre räkningar kostnad nytta. Att se om din elleverantör erbjuder ett hem tjänst energibesiktning, kontakta dem direkt. Om de inte, be dem förse dig med resurser i ditt område som gör att du kan göra din egen energi revision.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.