Vad är ett Öppet Hus Show?

Ett öppet hus visar vanligtvis en händelse vari folk uppmanas att en byggnad, t. ex. ett hem, museum eller teater, ta en titt på sitt inre. Termen öppet hus i allmänhet dragit slutsatsen att de inbjudna är välkomna att komma in i utrymmet och se sig omkring utan att uppfattas som nyfiken. Ofta är gästerna inte förväntas komma fram till en viss timme, utan snarare i ett block av tid.

Den vanligaste typen av öppet hus visar är en värd för fastigheter ändamål. För en sådan händelse, uppmanar en fastighetsmäklare vanligen allmänheten att besöka ett hem som finns på marknaden, redo för försäljning. De som är intresserade kan gå in och titta på huset, antingen på egen hand eller tillsammans med en fastighetsmäklare.

fastighetsmäklaren kan behandla det öppna huset som en liten cocktailparty, genom att servera drinkar och tilltugg, i ett försök att locka fler personer. Han eller hon kan också sätta upp banderoller och ballonger, eller sätta en annons i en tidning. Om ett hus visar sig vara svårt att sälja, får en agent ha flera öppet hus där för att sprida dess tillgänglighet.

Vanligtvis de människor som bor i det hus som är till salu är inte närvarande under öppet hus show . På grund av oro för husägare förmåga att vara objektiv om läget i sina hem, många fastighetsmäklare be ägarna att lämna under showen. Agenten är då fri att göra turer med potentiella köpare, med eller utan deras ombud, och svara på frågor om fastigheten.

Människor som har nyligen köpt ett nytt hem kan också välja att hålla ett öppet hus show. Syftet med detta evenemang är oftast att låta vänner, släktingar och grannar se hem och beundra hur husägare har dekorerat det. Detta möte också brukar kallas en inflyttningspresent part.

Ett konstgalleri eller museum öppet hus show är ett liknande, men annorlunda, händelser från att äga rum i en bostad. Dessa händelser bjuda vanligtvis besökare att besöka och titta på en ny utställning eller ett nytt avsnitt av byggnaden. Ibland fungerar på displayen är tillgängliga för försäljning eller auktion under öppet hus.

Besökare får också uppmuntras att resa äldre delar av anläggningen för att öka beskydd totalt. Vissa museer har öppet hus show varje månad, använder den som en form av reklam. Denna typ av öppet hus kan innehålla mat, levande musik och rabatterade eller gratis inträden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.