Vad är ett Open House Party?

Ett öppet hus är ett parti som hålls i ett hem eller annan plats för ett visst antal timmar, och under dessa timmar, kan gästerna komma och gå som de vill. Öppet hus partierna är mer informella än andra typer av partier, och är vanligtvis lättare att planera. Öppet hus parter är också bra om man vill bjuda in en massa folk till din fest, men inte har utrymme för att rymma dem alla på en gång.

Ett öppet hus part är ofta hålls i stället av en traditionell inflyttningspresent parti, men du kan ha ett öppet hus för alla tillfällen eller semester du väljer. Det är inte nödvändigt att planera aktiviteter som du behöver ofta vid andra typer av parter. När du planerar ett öppet hus part, finns det några extra aspekter att tänka på.

Den första frågan som bör övervägas är inbjudningar. Inkludera alla de vanliga information, inklusive ett tillfälle för partiet och plats. Istället för en viss tid att vara där, men inbjudan kommer att ange ett visst antal timmar under vilken gästerna kan stanna av. Vissa öppet hus parter sista hela dagen, från morgon till kväll, medan andra bara varar några timmar på eftermiddagen eller kvällen. Det är snarare kontraproduktivt intuitivt att be gästerna att svara på ett öppet hus part, men om du vill ha en allmän gäst räkna, kan du med den informationen också.

En annan fråga att tänka på är maten . Du kommer att vilja göra tillräckligt med mat som kan vara längden på din fest, men kommer inte att förlora sitt överklagande efter att ha suttit ute på disken i timmar. Enkla tilltugg som är bäst, om du inte vill laga mat ett par gånger under dagen. Ett annat alternativ är att göra partiet en husmanskost, och be varje gäst att få en maträtt. Kontrollera att du har en massa olika drycker, och låta gästerna veta om alkohol kommer att vara tillgängliga, eller om de bör eller inte bör ta med egna. Vissa människor vill inte ha barn på deras öppet hus, och om så är fallet, se till att ange att på inbjudan.

Ett öppet hus part kan vara en rolig, casual sätt att tillbringa en dagen med familj och vänner, visa upp dina nya hem, eller fira en speciell händelse. Sommar picknick arbetar också mycket väl när det öppet hus parter, eftersom man kan sitta ute också. Kom ihåg, när festen är planerad, bara slappna av och ha roligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.