Vad är en ytterdörr Frame?

i en byggnad, är alla dörrar som är öppna för utomhus kallas ytterdörrar. Ytterdörr Ramen är därför den ram som ytterdörr är monterad. Ytterdörrar och yttre dörrkarmar är naturligtvis, med förbehåll för extrema förhållanden av sol och väder, och måste vara fet och väderbeständiga.

En ytterdörr stomme består av tjänster, tarmar, sidostycken och ett tröskelvärde. Kåporna och sidostycken i dörrkarmen brukar delas in i huvudet tarmar /sidostycken och sida höljen /sidostycken. Huvudet bitar är övergripande medlemmar högst upp i dörrkarmen, och vid sidan av bitarna är vertikal medlemmar på varje sida av dörren. Tröskeln är den underdelen av ramen. Dados, eller urtag för en tröskel, samt urtag och hål för dörrbeslag, gångjärn och låsanordningar, är också in i ramen.

När företaget en ytterdörr installation, stor försiktighet måste anses att den grova öppnats är den oinramade öppnande för yttre dörrkarm och dörr, väl förberedda så att weatherization material korrekt kan installeras och /eller tillämpas. Till skillnad från en innanför dörrkarmen, som normalt inte har några tarmar, och litet behov av weatherizing, en ytterdörr ram kräver stor uppmärksamhet åt förebyggande av utkast och /eller läckage. Både drag och läckor kommer att råna en byggnad av värme i kallt väder, eller luftkonditionering i varmare väder. Vad bra, är en ytterdörr ram, särskilt en träram, med ruttna om den inte är ordentligt täckta och upprätthålls.

Förutom tarmar och sidostycken, den typiska förtillverkade dörrkarmen kommer att ha en tröskeln enligt den lägre bit av ramen. Tröskeln är ofta den minst trivsam del av ramen till dörren, och måste vara väl förslutna med särskilda väder-strippning eller väder-strippning får anbringas på undersidan av dörren. Några dörrkarmar är tillverkade med väder-strippning både på tröskeln och botten av dörren. När det gäller en ytterdörr ram belägen under betyget av marken, utrymmet mellan tröskel och dörr, såvida väl tillslutna, göra så att vatten tränger in i byggnaden mellan dörr och karm.

De flesta ytterdörrar och ramar är tillverkade av trä eftersom det är lätt ändå robust, relativt lätt att arbeta med, och betydligt billigare än metall. Metal ytterdörrar och karmar, men är långt mer ogenomträngliga för vädret än är trä, med den fördelen att även mycket svårare att bryta ned eller till, i fråga om brottsligt uppsåt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.