Vad är en trädgård Arbor Swing?

En swing trädgård berså kombinerar en robust, välvda ram med en bekväm, svängig bänk eller loveseat. Placering en sväng trädgård berså tillsammans med ett lågt staket eller stickas in i hörnet på din släktklenod rosor kommer att ge dramatiska höjd i landskapet arkitektur. Du kommer att uppskatta en mysig vrå för slappt läsa en tidning.

En Arbor, eller pergola, är den perfekta permanent struktur för att stödja en svängig plats. Den välvda eller genombrutna berså kan dekoreras med kombinerar både växter, som vinstockar rosor, kaprifol, blåregn, jasmin, eller druvor. Så länge du håller vinstockar putsas bort från fjädrar och gångjärn av svingen kommer växterna att blomstra. Den känsliga blad fyllda spaljéer ger skugga i värmen på dagen, så att du kan njuta av en kall eftermiddag på din trädgård berså sving. Under gryning och skymning, blommorna av anläggningen sannolikt kommer att omge dig med plymer av minnesvärda dofter.

landscapers, trädgårdsmästare, och husägare sajt privatliv och komfort som bra orsaker att investera i en trädgård berså sving. Folk vill ha en enhet som kombinerar funktionerna i en stol, träd gunga, veranda, uteplats, hängmatta, och spaljé anläggning. Installera en berså sving för att skapa den perfekta nisch för binda dig på en lat, sommardag, eller titta på nötskrikor och Robins komma till din FÅGELBAD under våren.

Du kan välja en gunga trädgård berså för att matcha andra hardscape delar i din trädgård, som pergolor, spaljéer, markiser, Adirondack stolar, däck golv, bord eller matare fågel. Bersån swing själv kan integreras med ett lågt staket, grind, lusthus, badtunna, eller veranda med samma trä och lika proportioner.

Du kommer att hitta en gunga trädgård berså finns i många typer av trä, valt att rida med årstiderna. De kommer så småningom vända en skinande tenn. Vanliga timmer alternativen finns röd ceder, furu, teak och cypress. Naturligtvis för ett annat utseende du kanske föredrar syntetiska material som står emot alla förändringar som beror på väderlek som vinyl. En trädgård bersån swing i smide eller gjutjärn ger ett intryck av gotisk, viktorianska, eller franska Provincial inredning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.