Vad är en svärmor Suite?

En svärmor svit är någon typ av tillägg till hemmet eller grunder som tillhandahåller tillfällig eller permanent boende för gäster. Denna typ av tillägg kallas en svärmor svit eftersom det inte är ovanligt att äldre föräldrar att leva med gifta barn under senare år. I allmänhet gör det möjligt att utformningen av varje svit av denna typ både barn och förälder att njuta av en åtgärd av privatlivet medan det fortfarande är i närheten av varandra.

Det finns flera alternativ med byggandet av en svärmor svit. De vanligaste system innebär att lägga till en befintlig hem. Sviten vanligtvis innehåller alla grundelement för uppehållsrum, såsom ett vardagsrum, sovrum och badrum. I vissa fall kan ett pentry och en tvättstuga också vara en del av planlösning.

Det är också möjligt att bygga en fristående svärmor svit. Med denna strategi är en liten stuga uppförd på området. Stugan är fullt utrustad med allt som krävs av moderbolaget. Beroende på preferenser av familjen, en svärmor svit hemmet kan vara i närheten av huvudbyggnaden och i samband med en övertäckt catwalk, eller vara tillverkade på ett avstånd på fastigheten och i samband med huvudbyggnaden genom en vandringsled.

Det finns också möjlighet att konvertera en övre eller nedre våningen i en svärmor svit. Att gå med ett plan av denna typ är särskilt användbart när det finns väldigt lite egendom att arbeta med och en bottenvåningen tillägg eller utsända bostaden inte är möjlig. Med det här programmet, är en hel våning utrustad med VVS-arbeten och andra bekvämligheter för att göra plats bekväma och inbjudande. I likhet med andra hus planer med svärmor svit boende, ge separat sällskapsutrymme ger alla ett mått på integritet.

Utveckling rätt svärmor planer svit hus innefattar hänsyn både till den fysiska begränsningar av befintliga egendom och personliga preferenser i familjen. Så mycket som möjligt Planerna bör göra det möjligt för familjemedlemmar att interagera med lätthet, men också ge alla möjlighet att få lite tid för sig själva. Det finns ett antal av befintliga sviten planer som kan anpassas till specifika situationer. Dessutom kan en arkitekt bedöma fysiska planering fastigheten och arbeta med familjen för att utveckla en svärmor svit hus som är perfekt för familjens situation.

Vilken svärmor svit golv planen genomförs är det nödvändigt att se till att konstruktion och tillverkning sker i enlighet med lokala byggnormer. Beroende på vilken typ av konstruktion, kan det vara nödvändigt att få tillstånd från grannarna att bygga närmare egendom linjer eller ansöka om bygglov från den lokala kommunen. Innan du börjar någon typ av konstruktion, är det en bra idé att undersöka de lokala kraven och se till att du följer dem i varje steg i byggprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.