Vad är en negativ Edge Pool?

Ett negativt kant pool är en inground pool saknas en eller flera kanter. De flesta pooler har en definierbar kant omger dem, skapar negativa kanten poolen illusionen att vattnet saknar kanter stöds av ingenting. Européer har använt den negativa design kant pool i århundraden, men de ville inte vinna popularitet i USA fram till 1950-talet.

Den negativa kanten poolen är särskilt effektiv när det gränslösa delar av poolen ligger på hög eftersom droppar bort. De är också vackra om nära en vattentäkt som hav eller sjöar. Nära vatten, ger negativa kanten poolen illusionen att poolvattnet inte slut, och är harmoniskt fortsatte att vattnet källan. På en höjd ser de negativa kanten poolen som ett magiskt trick. Hur kan vattnet bara stå upp, om poolen inte omges på alla sidor med en kant?

Egentligen har den negativa kanten poolen en sida på den gränslösa sidan. Att uppnå den gränslösa ser åstadkoms genom att placera en behållare uppsamling under poolen och utom synhåll. Detta görs enkelt om poolen ligger på toppen av en höjd, eftersom allt under det översta är inte lätt att se visuellt. Vattnet uppsamlingsreservoar fungerar liksom resten av poolen filtersystem. Allt vatten samlas filtreras tillbaka till bassängen.

Alternativt kan de negativa kanten poolen uppnå "sideless look" i bassänger som är byggda på två nivåer. En hög nivå kan dölja en nivå längre ner i poolen, vilket naturligtvis samlar överflödigt vatten. Som väl kan poolvattnet droppa ner till ett stort spa eller en fontän, skapar skönhet på alla sidor av poolen.

Den negativa kanten poolen är särskilt imponerande på natten, och ägarna till sådana pooler njuta ofta deras reflekterande förmåga. När natthimlen är översållad av stjärnor, speglar poolen stjärnorna och natthimlen och verkar företräda oändlighet av himlen. Om en vattentäkt som en sjö eller havet är lägre än pool, utsikt över poolen från flera meters avstånd verkar spegla himlen långt ut i sjön eller havet.

Den negativa kanten poolen är vacker, men det kan vara ett dåligt val för familjer med små barn. För poolens visuella effekter för att fungera korrekt, bör stängsel inte avbryta syn tillgång till pool. Men riktigt fäktning varje pool i ett hus med yngre barn rekommenderas starkt så att barn inte kan få i poolen utan hjälp av en vuxen. Detta kan avsevärt minska incidenter av drunkning. Om barnen inte är vuxna ännu, överväga att bygga en pool som senare kan ändras så att även en negativ kant.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.