Vad är en kartong Playhouse?

En kartong lekstuga erbjuder barnen en lättmonterad miniatyr hus som de kan dekorera sig själva. Eftersom barn vända kylskåp förpackning i hus och bilar i alla fall, köpa ett kit för att bygga en fancy kartong struktur vettigt. Huset monterar med några veck och flikar, lämnar en vit duk för barn att fylla med tillbehör som en brevlåda eller gardiner fönster.

Du kan köpa en kartong lekstuga fällas upp platt. Med lätt att följa instruktioner, stoppar du bara i några flikar, bryta perforerade dörrar och fönster och montera sadeltak. Deras storlek varierar ta emot barn från 3-8 år gamla. Även idealisk för tillfällig montering inomhus, kunde de också bo ute på en torr trottoar bort från regn.

Det bästa med en kartong lekstuga är potentialen för ditt barn att anpassa sitt eget hus. Snarare än att vara gjord av brunt kartong, dessa speciella kit hus har vanligt vitt exteriörer. Några kommer före inredda med enkla svarta konturerna av fönsterrutor, en dörrhandtaget, brevlådan och takpannor.

Precis som en målarbok, den här dina barn att uttrycka sin kreativitet genom att färga i tomrummen med kritor, markörer eller färg. Kanske de kommer att vilja matcha sitt eget hus eller låta sin fantasi flöda. Uppmuntra dem att fylla i gardiner,

blommor, en skorsten, eller rita i husdjur eller fåglar.

Även efter att de har målat utsidan av kartong lekstugan har de timmar av nöje. Barn använder miniatyr hus att låtsas vara vuxna. De kommer glädje i att kontrollera posten, klippa gräset, matlagning en grill, eller helt enkelt komma hem från jobbet. Sätt upp lekstugan för en födelsedagsfest eller särskild helg. För utrymmesbesparande förvaring kommer det att fälla ihop platt för nästa gång.

En bra kartong lekstuga bör minimera skarpa hörn genom att dölja veck och fåror. Det bör också ge god ventilation. Test dess motstånd mot att välta, så att under grov-bostäder, får ingen skadad. Som med alla stora, interaktiva leksak, kolla om barnen ofta för att se lekstugan inte slits, rubbas, kollapsat eller fångas någons kläder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.