Vad är en direkt Vent eldstaden?

Vid en traditionell öppen spis som en öppen förbränningskammare att ventiler genom en skorsten, en direkt ventil öppen spis inte kräver en skorsten och kan lufta horisontellt ut en däcksida eller vertikalt på taket. De direkta ventil öppen spis även har en helt sluten kammare som är mycket effektiv, ritningen i förbränningsluften utifrån och utvisa gaser till utsidan också. Den främre glas inhägnad är porös, vilket gör att värmestrålning att passera in i rummet. De direkta utlopp spisen värmer ett rum utan att beröva den av syre eller på den uppvärmda luft den ger, samtidigt hålla den fri från rök och brännbara material såsom glöd eller aska.

En direkt utlopp eldstad kan vara ett underbart val för rum där en traditionell öppen spis inte är praktiskt eller möjligt. Bortsett från att tillhandahålla ren värme och glada sken av verklig brand, ett direkt utlopp spis sparar utrymme genom att möbler kan placeras direkt på någon sida med "noll avslut. " Detta innebär att medan värmen som strålning ut glaset på framsidan, sidorna är säkra för bränsle till rumpan upp mot brännkammaren. En direkt utlopp spis kan också valfritt infälld i en vägg.

ventilationsrör av ett direkt utlopp spis består av ett dubbla väggar rör, eller rör-i-ett-pipe. Det inre röret ger ventilation på utsidan, medan den yttre rör bär utanför luft i eldstaden. Eftersom utomhusluften sugs in i ventilationssystemet, det värms upp av den varma centrala ventilationsrör, förbättra effektiviteten. Även ett direkt utlopp eldstad kräver inte elektricitet, men det kräver en propan eller naturgasledning för bränsle och brinner loggar speciellt tillverkade för direkt utlopp modeller.

En direkt utlopp eldstad kan komma i många konfigurationer med olika kit och trim. Vissa kit är utformad som en traditionell öppen spis, komplett med mantel, medan andra är mer moderna. Många direkt utlopp eldstäder utföra certifiering av ugnar vägg gas, och deras flexibilitet gör dem mycket populära. Priserna varierar beroende på tillverkare, installation behov och modell, men generellt dessa spisar är mycket billigare än att installera en traditionell öppen spis, samtidigt som det ger många fördelar.

Om du alltid velat ha en öppen spis, men trodde inte det var möjligt-eller ansågs den traditionella eldstaden för rörigt-du kanske överväga en direkt ventil öppen spis. Det kan vara precis vad ditt hem behoven för dem skarpa vinternätter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.