Vad är en Scarecrow Sprinkler?

När ett oönskat djur vandrar på din egendom, en fågelskrämma sprinkler jets dem med en stark ström av vatten och avger en larmsignal för att skrämma bort dem. En känslig rörelsesensor varnar sprinkler-och noisemaker att pesky djur som rådjur, hundar, eller stora fåglar som hotar växter, gräs, frukt, grödor och husdjur. En fågelskrämma sprinkler enkelt ställa upp med bara ett batteri och trädgårdsslang att vakta en gård, gräsmatta eller bakgård.

Djur som hundar, katter, kråkor, tvättbjörn, kaniner, gophers, rådjur och possums kan förstöra ett landskap av knapra på bär, krossa växter, gräva hål, äta grönsaker, avföring, eller repas utemöbler. Vissa ansträngningar att avvärja destruktiva djur, såsom kemiska gifter, staket eller folie remsor kan vara ineffektiva, hälsofarliga eller ospecifik. En fågelskrämma sprinkler erbjuder en human, ofarliga, och noggrann metod att avskräcka djur från att komma i din trädgård.

En fågelskrämma sprinkler fungerar genom en slang med en vatten källa, t. ex. en kran. Den drivs av alkaliska eller litiumbatterier. Den fågelskrämma sprinkler i sig är bara en hög hastighet spridarmunstycket kopplat till en infraröd rörelsesensor och en valfri buller komponent som piper eller blares att följa med vattenstråle. Rörelsesensorn man kan peka i en viss riktning, sedan höjas eller sänkas för att fånga hög eller squat djur. Vissa modeller även möjligt för användaren att ställa in känsligheten så att en sparv eller en susande vind inte kommer att stänga av sprinkler.

Precis som utomhus lampor som slås på när du går inom räckhåll, det smarta fågelskrämma sprinkler utlöses när en misstänkt djur går det angivna området. Omedelbart, öppnar sin ventil och riktar en stark ström av vatten i exakt riktning för djuret skrämma den. Tillverkarna har bevarande i åtanke, som fågelskrämma sprinklern oftast bara släpper 3 koppar (710 ml) vatten över 3 sekunder.

Även om djuret gränserna ur vägen innan de fick blöt, det kommer vara rädd och lämna området. Med tiden kommer intelligenta djur som hundar, katter och rådjur, lära sig vilka områden som sannolikt kommer att skrämma dem och inte längre täta dem. Om du någonsin tränat en hund eller katt för att hålla bort möblerna med ett kök sprayflaska, vet du hur effektivt, men ofarliga, denna metod visar sig. Andra kommer mindre intelligenta djur få skrämd varje gång och avrinning, spara grödor eller trädgård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.