Vad är en Roterande bokhylla?

När anses den idealiska lösningen för bostäder ett litet bibliotek i en salong, det löpande bokhylla en traditionell möbel som lätt anpassas till ett antal utsmyckning smaker och användningsområden. I huvudsak en fyrsidig hylla som är monterad på en roterande bas, det löpande bokhyllan ibland som en karusell bokhylla. Bokhyllor av denna typ finns i ett antal stilar och material, vilket gör dem en användbar och funktionell lagringslösning i flera rum i hemmet.

Traditionella roterande bokhyllor gjordes av hög kvalitet trä, såsom ek eller mahogny. Ofta skulle bokhylla som ska arbeta i en studie som ett sätt att hålla favoritböcker nära en bekväm läsning stol. Den roterande bokhylla var en idealisk lösning för att lagra ett större antal böcker i ett mindre utrymme, samtidigt som böckerna lättillgängliga. I allmänhet skulle en traditionell roterande bokhylla minst två hyllor på varje sida, och skulle vara i samma höjd som ett sidobord.

Med tiden har karusell bokhyllor anpassas till ändrade smaker och behov i hemmet. Idag finns det exempel på den löpande bokhyllan som fungerar bra i flera rum i hemmet. Vissa modeller är fortfarande i samma höjd som en standard slutet bord, men nu har en stationär bordsskiva. Detta innebär en roterande bokhylla faktiskt kan användas både för förvaring och som ett sidobord. Som en lagringslösning för ett litet rum eller en lägenhet, ger denna typ av rullande bokhylla både funktion och en känsla av traditionell touch till rummet.

Flera moderna versioner av roterande bokhyllan kan staplas enkelt och säkert. Detta kan vara ett idealiskt sätt att utnyttja ett hörn av ett utrymme för att hysa ett större antal böcker, DVD eller andra objekt. Eftersom var och en av karusellen bokhyllor skulle kretsa på egen hand, är det möjligt att vända endast en del av två hyllor i taget, i stället för att vända hela strukturen.

Wood är fortfarande det vanligaste mediet för de flesta modeller av rullande bokhyllan, men det finns några modeller på marknaden som skapats med hjälp av metall och hårdplast. Tillsammans med ett naturligt utseende färg, det löpande bokhylla finns i ett antal färger samt mönster som sträcker sig från det traditionella till det eklektiska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.