Vad är en Folding Attic Ladder?

En vikbar vinden stege ger direkt åtkomst till en s vinden för förvaring av personliga tillhörigheter och andra objekt. Båda dess funktionella roll och dess förmåga att "dolda" ur syn när den inte används gör fällbara vinden stege ett praktiskt komplement till de flesta hem. Denna hopfällbara enhet kan ersätta en äldre, besvärliga och potentiellt farliga glidande vinden stege att bidra till säkerhet, trygghet och användarvänlighet. Till skillnad från vissa vinden stegar, får ett fällbart vind stege stuvas undan relativt snabbt och utan så mycket fysisk ansträngning som äldre modeller.

När du söker efter en lämplig vind stege är det viktigt att se till att stegen strukturellt kan motstå den belastning som tung vikt eller slitage från regelbunden användning. Det finns olika bärande material och konstruktioner som används vid montering av fällbara vinden lejdare, och dessa normalt skall fastställa vikten kapacitet bör man förvänta sig. Vissa falsning vinden stegar är tillverkade av trä och aluminium för att ge en lätt vind trappa som är relativt lättare att dra än äldre stegar som innehåller stål och andra tunga material, men dessa får inte stå emot så mycket vikt.

Innan du köper eller anlitar varje vikbar vinden stege, bör en kontroll för att se att den minsta vikt hållningen är minst 250 lbs (113,398 kg). Även om denna minsta belastning kan vara tillräckliga i de flesta situationer är det viktigt att komma ihåg att ytterligare belastningar som lådor och möbler kan halas upp samma stege så sätt finns en betydande mängd av extra vikt. Medan de flesta falsning vinden lejdare tillverkas med detta i åtanke, konsekvent betonar någon stege nära eller över viktgränsen skulle kunna öka chanserna för brott eller fel.

Installera ett fällbart vind stege kräver vissa kunskaper i konstruktion som den process som kan leda till att skära eller borttagning av befintligt tak stöd. Om det inte finns någon befintlig väg över taket, kommer ett måste även utse och skära en ny genomsökning utrymme som du ska installera på vinden stege. Svårigheten av installationsprocessen kommer att variera beroende på aktuella inställningar i hemmet, och vilken typ av vindstrappan köpt. Några trappor får omfatta alla de varor som behövs för att slutföra uppgiften, men kommer fortfarande att kräva verktyg och know-how. Det är därför viktigt att överväga professionell hjälp vid byte av befintliga system vinden stege, eller installera nya, särskilt för dem med ett mindre än måttlig kunskap om hem konstruktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.