Vad är en Electric Fly Swatter?

Kombinera Alcatrazean belåtenhet en elektrisk insektsdödare och deltagande spänningen i en handbok fluga klaff och resultatet är en elektrisk fluga swatter. En elektrisk flyga swatter ser ut som ett tennisracket, men har en elektrifierad tråd nätet och ett batteri dold i handtaget. Användaren trycker på en strömbrytare för att aktivera nätet och bara måste göra en allmän känga i fel riktning för ett bekräftat döda.

Manuell flyga swatters är effektiva mot en enskild kombattant, men de är upp mot år insekt instinkt. Hus flugor och myggor har mycket känsliga hårstrån som kan upptäcka minsta förändring i lufttrycket. Det är därför flyga swatters i allmänhet har en öppen design, flugor och myggor inte upptäcka swatter förrän det är för sent att fly sitt band. En elektrisk flyga swatter använder ett öppet nät för att nå samma mål.

Å andra änden av fly-dödande spektrum, stationära elektriska zappers bugg använda instinkt mot insekterna. Många flygande insekter orientera sig av naturligt ljus signaler. Det särskilda glödlampa i en insektsdödare är särskilt attraktivt för insekter som mal, mygg och hus flugor. Insekten kommer att komma närmare ljuset, bara för att bli hjälplöst sitter fast i en elnätet. När kretsen är klar får insekten en dödlig chock.

En elektrisk flyga swatter tar effektivt rutnät del av en insektsdödare och kombinerar den med den stora ytan och flexibilitet i en traditionell fluga swatter. Den elektriska flyga swatter får ström från två eller tre AA-batterier. När en flygande skadedjur upptäcks, drar ett ägaren av elektriska flyga swatter luften runt insekt. Insekten ska få kontakt med nätet och dör direkt från den elektriska stötar. Elektriska flyga swatters är mycket praktiskt eftersom deras ägare inte behöver vara särskilt smygande eller korrekt.

Företag som säljer elektriska flyger swatters ofta främja det som mer av en nyhet objekt än en legitim insekt mördare , men inte låta tungan-i-kinden reklam lura dig. En elektrisk fluga swatter kan vara en utmärkt present för äldre eller andra med begränsad rörlighet. Ett enda hus flyga eller mygga kan vara ganska störande, liksom en hälsorisk. Insekticider kan vara för farligt för husdjur och barn, samt en elektrisk insektsdödare rekommenderas inte för inomhusbruk. Genom att använda en elektrisk fluga swatter minskade chanserna att eliminera skadedjur i ett svep öka exponentiellt. Måste man vara försiktig, men att stänga av elnätet mellan användningsområden. Rutnätet kan ge avsevärd värme, som kan orsaka skador på möbler och exponerad hud.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.