Vad är en Cool Mist SPRIDARE?

En cool dimma SPRIDARE är i huvudsak ett rum och medelstora luftfuktare. En häftig dimma SPRIDARE är en liten elektronisk maskin som består av en vattenbehållare, en skiva eller trumma, och en pip som avger vattenånga skapas av spinning disken in i rummet. Till skillnad från en ånga SPRIDARE är vattnet inte värms upp innan de sprids i rummet. Detta gör en kall dimma SPRIDARE särskilt användbart i barnets rum.

Det vanligaste användningsområdet för en cool dimma SPRIDARE är att fukt i luften för att lindra en persons obehag när lider av nästäppa eller övre andnöd. Debatten som är bättre, en ånga förgasare eller en sval dimma SPRIDARE, är osäkra. Många hälso-och sjukvårdspersonal rekommenderar inte cool dimma förångare eftersom de skapar en bättre miljö för att underhålla bakterier än ångan SPRIDARE. Dessutom kommer cool dimma förångare skingra mineraler naturligt i kranvatten i rummet. Men normalt nackdelar med en kall dimma SPRIDARE kan undvikas i syfte att undanröja risken för allvarliga brännskador från en ånga SPRIDARE.

För ett barn rum, arbetar en cool dimma SPRIDARE samt en ånga SPRIDARE för lindring av symtom i samband med förkylning och andra luftvägsinfektioner. Med hjälp av en ånga SPRIDARE utgör en risk eftersom barnet kan dra maskinen över eller nå sina händer eller ansikte i den, vilket kan leda till allvarliga brännskador. När du använder en sval dimma SPRIDARE, finns det ingen risk för brännskador. För att eliminera utsläpp av mineraler i luften endast med destillerat vatten i en kall dimma SPRIDARE. För att eliminera risken för spridning bakterier i luft, rent reservoaren och alla mekanismer för varje typ av förgasare noggrant med tvål och vatten mellan reservoar fyllningar och innan det återsänds till lagring.

Om du eller någon i ditt hushåll lider av bihåleinflammation, allergier eller andra vanliga tillstånd associerade med torr inomhusluft, särskilt på vintern, en cool dimma SPRIDARE är ett bra sätt att lindra sina symptom. Men de allra flesta cool dimma förångare inte att fukta en hela huset, bara det rum där den används. Följ alltid tillverkarens anvisningar innan du använder någon typ av förgasare eller luftfuktare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.