Vad är en Compact Kylskåp?

Ett kompakt kylskåp är ett kylskåp som är mycket mindre än den normala kylskåp. Dessa kylskåp är ofta som sovsal kylskåp eftersom de ofta används i sovsal-liknande inställningar. De tar mycket liten plats och är lätta att transportera, vilket också gör dem populära bland dem som inte räknar med att leva i en och samma plats särskilt länge.

Ett kompakt kylskåp brukar ha en storlek på mellan 1,7 kubikmeter fot (51 cm) till 6 kubikfot (182 cm). Storleken på kylskåpet påverkar ofta kostnaderna och den typ av funktioner som maskinen har. I vissa fall kan det kompakta kylskåpet har en full frys. I andra fall kan den ha ett frostigt magasin nära toppen som kan frysa en del föremål.

En trend med kompakt kylskåp har varit att anpassa dem med olika dekorationer och system för målning. I vissa fall kan dessa vara inriktade mot ett särskilt intresse, t. ex. ett idrottslag. Dessa ordnar, ofta vänder sig till unga män på väg att lämna hemmet för första gången, sammanfaller med de som är mest benägna att använda en kompakt kylskåp. Kort sagt, det är marknadsföring riktad till en viss demografisk.

Det finns många orsaker till varför en kompakt kylskåp kan väljas på ett mer traditionellt kylskåp. Även om en full storlek kylskåp är ett vanligt hushåll post, de saknar vissa saker yngre personer kan uppskatta. Tillsammans med att överföra tidigare nämnts är kostnaden för en kompakt kylskåp ofta mer attraktiva, särskilt för studenter. På grund av sin mindre storlek, de ofta inte kostar så mycket att köpa.

Men under livet för ett kylskåp, kan den ursprungliga köpeskillingen vara den minsta del av investeringen. Kylskåp använder en enorm mängd energi, vilket kan vara mycket kostsamma över tiden. Studenthem kylskåp, eftersom de är kylning mindre område, kräver ofta mycket mindre energi att köra. De energibesparingar kan uppgå till hundratals eller tusentals US dollar under loppet av verktygets livslängd.

Det finns dock nackdelar med att välja en kompakt kylskåp också, den viktigaste är förmågan hos apparaten. För många studenter, som inte oroa sig alltför mycket matlagning och därför inte behöver en betydande mängd lagringsutrymme, detta är inte ett stort problem. Men för dem som har för avsikt att göra en betydande mängd av matlagning, kan den kompakta kylskåp inte vara det bästa valet. De flesta studenthem kylskåp används för att kyla ett par drinkar och lagra några mindre snacks. De som använder en kompakt kylskåp för sådana ändamål bör finna det passar deras behov mycket väl.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.