Vad är en Bumbo Baby Seat?

Föräldrar i dag står inför ett svindlande utbud av baby-produkter tillgängliga för att göra deras liv enklare och deras spädbarn bekvämare. En av de nyaste produkterna på marknaden är Bumbo ™ barnstol, som inte liknar någon annan bilbarnstolen. Även Bumbo ™ innehar patentet på sätet finns det flera andra tillverkare producerar nu liknande mönster. Det som gör Bumbo ™ unik är dess ergonomiska designen som håller barnet säkert i stolen utan hjälp av en rem.

Bumbo ™ är ett enda stycke sits med latex fri, icke-giftiga, med låg densitet skum. Sitsen är djup, med en hög rygg och sidor. Leg hål form för att passa barnets ben och en främre stödet ser till att barnet inte kan luta sig framåt och falla ut. Basen i Bumbo ™ är rund, och bredare än toppen, vilket gör det nästan omöjligt att falla över när de placeras på en plan yta. Barnets vikt håller honom också ordentligt i Bumbo ™.

Bumbo ™ har utformats med en bebis hållning i åtanke. Designers hävdar att ländryggen i ryggraden får lämpligt stöd, eftersom sätet är lägre än benet öppningar. Ett annat påstående är att Bumbo ™ hjälper till god utveckling av ryggen, tar bort trycket på höft-och knäledsartros och sätter mindre stress på ryggraden. Det har rekommenderats och godkänts av flera läkare och specialister, men det är nya på marknaden och lång sikt tester har ännu inte visat dessa påståenden. Den Bumbo ™ har dock vunnit flera utmärkelser för säkerhet, design och kvalitet, bland dem Industrial Design Award och Engineering Award från Design Institute.

Stolen kan användas av barn så unga som sex till åtta veckor gamla, men de måste kunna hålla huvudet upp självständigt. Barn så gammal som 14 månader eller 22 pounds (6,35 kg) kan använda Bumbo ™, så länge de fortfarande kan passa in i den och kan inte få ut av det på egen hand. Det är perfekt för att hålla barnet corralled säkert nästan var som helst och är mycket lätt och bärbar. Vissa modeller kommer med en valfri äta bricka, vilket gör det ett alternativ till en barnstol. Bumbos ™ finns i en rad olika färger inklusive gult, turkos, lila, rosa, blå och lime och genomsnittligt omkring $ 40 amerikanska dollar (USD).

Bumbos ™ är perfekt för barn som föredrar sitter upprätt till liggande i en bouncy stol eller om i en förpackning och spela. För barn med Gastro esofagus reflux, torticollis (låg muskeltonus i halsen) och plagiocephaly (tillplattad huvudet), placerar Bumbo ™ dem på ett sätt som bidrar till dessa villkor. Wartburg Industries, företaget som tillverkar Bumbo ™, har varit verksam med att leverera skolor och sjukhus att ta hand om särskilda behov barn. Den Bumbo ™ har visat sig mycket användbart och prisvärt för sittplatser barn med särskilda behov, och företaget utvecklar för närvarande ett större Bumbo ™ för dessa barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.