Vad är en Ammande kudde?

En av de nyare babyprodukter på marknaden är amning kudde. Detta U-formade kudden är konstruerad för att passa runt en mammas midja att stödja hennes baby som hon sjuksköterskor. Eftersom amning kudde sitter på mammans midja, sätter det barnet på rätt höjd för omvårdnad. Detta ger mindre belastning på moderns rygg. De ammar kudden inte bara underlätta mammas ansträngda axlar, men kan också användas för att hjälpa flaskuppfödning far också.

En amning kudde bör kudde barn utan att vara för mjuk. Du vill att dina barn ska kunna vila på det, inte sjunka in barnets huvud och kropp bör stödjas i en ställning som bekvämt låter henne sjuksköterska. Kom dock ihåg att du inte kan sitta i din gungstol bekvämt med en ammande kudde runt midjan. Om du föredrar att sjuksköterskan i en gungstol eller segelflygplan, en amning kudde är antagligen inte för dig. Om du gillar att sitta på en soffa eller säng när du sjuksköterska, du kommer att älska din amning kudde.

Titta efter en amning kudde med ett blixtlås lock. Eftersom ditt barn kommer att bli vilande på det flera gånger om dagen för utfodring, står det att resonera att det kan bli lite rörigt. Locket ska vara enkelt att ta bort och tvätta i tvättmaskinen. Många amning kuddar kommer med löstagbara fickor. Dessa kan hålla en bok, leksaker, omvårdnad kuddar, rapa dukar eller andra förnödenheter du behöver när du ammar. I likhet med amning kudden själv bör ficka göras av en maskin-tvättbart material.

amning Kudden används inte enbart för omvårdnad. När man sitter barnet inne i kudden, hon får stöd så hon kan sitta upp på egen hand. Hon kommer också njuta klättra och krypa runt på amning kudden efter att den släppts ut på golvet framför henne. När hon är äldre, kommer ditt barn få vila på kudden medan hon läser eller ser på tv.

Om du planerar att omvårdnad ditt barn kan du överväga en ammande kudde som stöd. Det kommer att bidra till att lindra en trött rygg och axlar, lämnar händerna fria för andra uppgifter såsom att läsa och gos.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.