Vad är en 6 Panel dörr?

Sex panel innerdörrar en fin accent stycke för många hem. Även dörrar är en viktig och nödvändig del av varje hem, att välja en 6 skivans inre dörr kan du lägga till en egen titt på ditt rum. En 6 panel dörr är vanligtvis en tyngre vikt dörr än billigare dörrar utöver sina specialiserade utseende.

Sex paneldörrar har, som namnet antyder, 6 infälld kvadratisk eller rektangulär form i dörren, tre på varje sida. Den infällda mönster skapar ett traditionellt utseende som många människor som i sina hem. Om du väljer en massiv kärna 6 panel dörr kommer du uppskattar också möjligheten av dörren till döfva ljudet i rummet.

Många människor som är engagerade i ett hem förbättring eller hem byggprojekt tycker att det kan vara frestande att anpassa varje område. Samtidigt som vi alla uppskattar ett utseende, kan kostnaderna lägga upp snabbt. Anpassade dörrarna är ett alternativ, förstås, men att välja en 6 skivans inre dörr för dina mest synliga rum kan du skapa en anpassad utseende utan egna kostnader.

Om din budget är stram, men du gillar utseendet på en 6 skivans inre dörren, finns det sätt att sträcka på dollar. Ett billigare alternativ är att välja ihåliga kärna 6 panel dörrar. Dessa dörrar inte dämpa ljud så effektivt som solida trädörrar kärna, men göra ett bättre jobb än den vanligare och tunnare trädörrar.

Ett annat sätt att spara pengar när du väljer en 6 skivans inre dörr är att besöka lokala timmer eller låda butiker och fråga om de har sex paneldörrar finns på en rabatt. De kan ha dörrar som har lätt skadad i lagret. Titta dörrarna över noggrant. Ofta skadan är knappt synliga, eller kommer att bli när du har ett lager färg.

En sista idé för att spara pengar när man tittar på 6 dörrar panel inredningen är att hitta lokala entreprenör auktioner. Dessa auktioner ligger ofta på marknadsplatser eller andra stora områden. De bär allt från köksluckor till lådor med golv till dörrar. Dessa auktioner är ibland annonseras i lokalpressen, men du kan också hitta dem genom att ringa lokala auktioner. De kan placera dig på deras e-postlista så att du kommer att få förvarning av försäljningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.