Vad är Varmvattenberedare Band?

Varmvattenberedare band för att hålla en varmvattenberedare på plats, förebygga så mycket rörelse som möjligt under nödsituationer, till exempel jordbävningar. I Kalifornien, till exempel varmvattenberedare band krävs enligt lag. Varje enhet måste effektivt säkras med remmar varmvattenberedare på det sätt som föreskrivs i lag innan några kommersiella eller bostadsfastigheter kan säljas eller köpas. Det gynnade typ av varmvattenberedare band är de som kan lindas runt enheten helt, eftersom de ger större orörlighet.

I jordbävning utsatta områden där varmvattenberedaren band är obligatoriska, minst två band krävs för varje enhet. Man måste placeras ungefär tolv inches (30,4 cm) från toppen av enheten medan den andra ska placeras cirka arton inches (45,7 cm) från botten. Om det finns utrymme mellan enheten och väggen som det skall säkerställas "," back distanser kan behövas för att fylla luckan innan du installerar band varmvattenberedare. Plankor av trä används ibland som back distanser.

Om ditt hem byggdes före 1990, kontrollera att se när dina varmvattenberedaren var installerad eller om det var ersatt före 1990. Dessa installeras innan lagarna trädde i kraft får inte fästas med remmar varmvattenberedare. Även om ingen kommer sannolikt att sjunka med att kontrollera din varmvattenberedare om du inte säljer din bostad, bör du installera band varmvattenberedare för att hålla ditt hem och familj säker i händelse av en nödsituation.

Medan du ändå håller på, kontrollera att varmvattenberedaren har flexibla gas och vatten linjer också, eftersom dessa är också enligt lag och absolut nödvändigt att säkerhet under en jordbävning. Icke-flexibla linjer kan bryta lätt med bara den minsta rörelse av vattenvärmaren. Du bör också vända gas av vid den nationella avskurna i händelse av en nödsituation. Om du är osäker på vilken typ av delar och utrustning du behöver, fundera på att köpa en återhållsamhet kit som innehåller band varmvattenberedare, klämmor, och andra nödvändiga hårdvara för installation. Instruktioner finns och installation är ganska enkelt, så det borde vara gör-stånd för de flesta villaägare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.